ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βενγκέρ – Μουρίνιο: Η κόντρα τους για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ κόβει την ανάσα!

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ή αλλιώς Βενγκέρ vs Μουρίνιο, και Μίλαν – Ρόμα συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα σε Premier League και Serie A, σε ματσάρες με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βαδίζουν προς το τέλος τους και η αγωνία κορυφώνεται. Σε Premier League και Serie A απομένουν μόλις λίγες αγωνιστικές και οι ματσάρες της Κυριακής στα δύο πρωταθλήματα συγκεντρώνουν όλο το ενδιαφέρον.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Έμιρεϊτς και Μίλαν – Ρόμα στο Σαν Σίρο θα μας απασχολήσουν, έχοντας ως οδηγό πάντα το  κουπόνι του στοιχήματος. Το SDNA σας βάζει στο κλίμα των αναμετρήσεων με αναλύσεις για τα δύο αυτά μεγάλα παιχνίδια, απαραίτητες για κάθε παίκτη πριν το… ραντεβού του με το πρακτορείο.

Στο Βόρειο Λονδίνο η Άρσεναλ κοντράρονται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένα ματς το οποίο παλιότερα θα έκρινε τον τίτλο. Η φετινή πορεία των δύο μονομάχων όμως τους περιορίζει στη διεκδίκηση της 4ης θέσης. Αμφότερες παίζουν τα ρέστα τους αφού έχουν μείνει πίσω στη μάχη της τετράδας για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Κανονιέρηδες έχουν το πάνω χέρι στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους με τους Κόκκινους Διαβόλους μετρώντας 47 νίκες έναντι 24 της Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες του Μουρίνιο παίξανε την Πέμπτη με τη Θέλτα για τα ημιτελικά του Europa League, με την Άρσεναλ να κατεβαίνει πιο φρέσκια στη συνάντηση του Έμιρεϊτς. Εκεί η Άρσεναλ έχει κερδίσει τα 8 από τα 10 τελευταία της παιχνίδια στην Premier League.

Η αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται στο κουπόνι με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία (1-Χ-2) τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά του ματς. Ο άσος των Κανονιέρηδων πληρώνει στην τιμή του 1,95.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος στη Serie A, η Μίλαν υποδέχεται τη Ρόμα με τις δύο ομάδες να «καίγονται» βαθμολογικά καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά. Από τη μία η Μίλαν παίζει το τελευταίο της χαρτί για την ευρωπαϊκή έξοδο την επόμενη σεζόν και από την άλλη η Ρόμα να διατηρήσει τις λιγοστές πλέον ελπίδες που της έχουν απομείνει για τον τίτλο. Οι Τζιαλορόσι μετρούν μόλις 5 νίκες στο Σαν Σίρο επί της Μίλαν, ωστόσο εκτός έδρας τη φετινή σεζόν παρουσιάζονται δυνατοί. Οι παίκτες του Σπαλέτι κερδίζουν από το ημίχρονο στις πέντε πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, σκοράροντας τουλάχιστον τρία γκολ στα τέσσερα τελευταία τους ματς μακριά από το Ολίμπικο.

Και στο παιχνίδι μεταξύ της Μίλαν και της Ρόμα, το κουπόνι του στοιχήματος προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία (1-Χ-2) τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το X στην απόδοση του 3,60 αποτελεί μια λογική επιλογή για τον παίκτη του Πάμε Στοίχημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο στο Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και στο Μίλαν – Ρόμα τα γκολ ενδεχομένως να μην λείπουν. Επτά από τα δέκα τελευταία παιχνίδια των Κανονιέρηδων ανεξαρτήτου έδρας έχουν λήξει με over 2,5 γκολ, κάτι που δείχνει ότι στο Έμιρεϊτς αναμένεται ένα παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις. Την ίδια στιγμή στο ιταλικό ματς, η Ρόμα έχει τη δυνατότητα να βγάλει γκολ με τους Τζιαλορόσι να βγάζουν 8 φορές over 2,5 γκολ στις 10 τελευταίες τους αναμετρήσεις.

Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει και Super Παρολί με τα over 2,5 στους αγώνες Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν-Ρόμα, μαζί με το over 2,5 στο ματς Φράιμπουργκ-Σάλκε. Η τριάδα δίνει απόδοση 3,45 και με το Super Παρολί ανεβαίνει η απόδοσή της στο 4,00.

To Top