ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βενγκέρ σε Ανρί: «Φύγε από την τηλεόραση ή ξέχνα την Άρσεναλ»

Ο προπονητής της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, έβαλε στον Τιερί Ανρί ένα μεγάλο δίλημμα. Αν θέλει να έχει μόνιμη θέση στην ακαδημία της ομάδας πρέπει να αφήσει την δουλειά του σχολιαστή ποδοσφαίρου στην αγγλική τηλεόραση.

Ο πρώην επιθετικός λέγεται ότι έχει συμβόλαιο με το Sky Sports αξίας 4,7 εκατ. ευρώ το χρόνο(!) και στην αγγλική ομάδα δουλεύει χωρίς μισθό, τον οποίο έχει προτείνει να τον μοιράσουν στους υπόλοιπους προπονητές της ακαδημίας.

Ο Βενγκέρ, πιστεύει ότι ο Γάλλος δεν μπορεί να δουλεύει στους «κανονιέρηδες» και συγχρόνως να κριτικάρει τους παίκτες στην τηλεόραση.

Ο Ανρί, ο οποίος θεωρείται πιθανός μελλοντικός προπονητής της Αρσεναλ, φαίνεται ότι είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση και μπορεί να ψάξει κάποιον άλλον σύλλογο για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ή να παραιτηθεί από την τηλεοπτική του καριέρα.

Η σκληρή αυτή προσέγγιση από τον Βενγκέρ έρχεται σε μια στιγμή που βρίσκεται σε σκέψεις για να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας. Βέβαια η αγγλική ομοσπονδία πρέπει να περιμένει έναν χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Αλσατού.

To Top