Βενγκέρ: “Ό,τι κι αν γίνει, πρωταθλήτρια στη συνείδηση όλων η Λίβερπουλ”

Ο Αρσέν Βενγκέρ κλήθηκε να μιλήσει για τη Λίβερπουλ και τον τίτλο στην Premier League και εξέφρασε την άποψη πως ό,τι κι αν συμβεί τελικά, είτε ολοκληρωθεί είτε όχι η λίγκα, οι “κόκκινοι” θα είναι πρωταθλητές στη συνείδηση όλων.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν η Premier League 2019-2020 ολοκληρωθεί. Κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού, η Λίβερπουλ ήταν πρώτη με διαφορά 25 βαθμούς από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Ο άλλοτε προπονητής της Άρσεναλ και νυν επικεφαλής του “Global Football Development” της FIFA, Αρσέν Βενγκέρ, κλήθηκε να εκφράσει την άποψή του για τη Λίβερπουλ και το αν τελικά πάρει το πρωτάθλημα ή όχι.

Ο Αλσατός ανέφερε στο talkSPORT: “Ο Γιούργκεν (Κλοπ) τα έχει καταφέρει εξαιρετικά, διότι η ομάδα περίμενε 30 χρόνια γι’ αυτόν τον τίτλο. Είναι εντυπωσιακό ότι έχει 25 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη  Μάντσεστερ Σίτι. Ανεξάρτητα από την απόφαση που θα πάρει η Αγγλία, η Λίβερπουλ είναι πρωταθλήτρια στη συνείδηση όλων”.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (11/5) οι 20 ομάδες θα συμμετάσχουν σε νέα τηλεδιάσκεψη. Θα γίνει νέος κύκλος συζητήσεων και ιδεών για το πώς μπορούν να επιστρέψουν στη δράση.

To Top