Βεράτι: Επίσημα στην Αλ Αραμπί του Κατάρ με 45 εκατομμύρια ευρώ

Στο Κατάρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκο Βεράτι, καθώς η Αλ Αραμπί ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτησή του από την Παρί αντί του ποσού των 45 εκατομμυρίων ευρώ.
Έντεκα χρόνια κοινής πορείας έφτασαν στο τέλος τους μέσα από ένα «ψυχρό διαζύγιο». Ο Μάρκο Βεράτι δεν είχε μέλλον στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς εκείνη έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τον πουλήσει και τελικά ολοκλήρωσε την αποστολή της με επιτυχία.

Όπως έγινε γνωστό ο Ιταλός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Αραμπί, η οποία καιρό τώρα είχε καταλήξει σε συμφωνία με τους Παριζιάνους για το ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Κάπως έτσι ο Βεράτι αποχώρησε από το Παρίσι έπειτα από 416 συμμετοχές με έντεκα γκολ και 61 ασίστ, κατακτώντας μεταξύ άλλων εννιά πρωταθλήματα κι έξι Κύπελλα με τη φανέλα των Παριζιάνων.

Το 2020 έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League με τη γαλλική ομάδα, αλλά τελικά αρκέστηκε με το μετάλλιο του φιναλίστ καθώς η Μπάγερν επικράτησε 1-0 και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο.

To Top