Βεργίνης: “Δώσαμε το κάτι παραπάνω”

Η καλή εμφάνιση της περασμένης Τρίτης στην Ολλανδία μπορεί να μην είχε συνέχεια για τον Δημήτρη Βεργίνη όμως αυτό μικρή σημασία έχει από την στιγμή που η ομάδα του δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος γκαρντ παρά το γεγονός ότι έπαιζε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο έδωσε ενέργεια με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ενώ βοήθησε σημαντικά και στα οργανωτικά καθήκοντα δίνοντας την ευκαιρία στον Άρη να προηγηθεί ακόμα και με 10 πόντους (25-15) στην δεύτερη περίοδο. «Όλα τα παιδιά δώσαμε το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Η ομάδα είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς όμως δεν τα καταφέραμε. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό έτσι ώστε στην συνέχεια να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι», επεσήμανε ο Έλληνας πλέι μέικερ, που αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του: “Έπαιξα με ενοχλήσεις στον δικέφαλο όμως προσπάθησα να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου όσο περισσότερο μπορούσα».

Για το τρίποντο του πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Βασίλη Σπανούλη είπε πως “ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει στον Σπανούλη την τελευταία επίθεση σε κάποιες αλλαγές που έγιναν βρέθηκε ο Σαμ πάνω του και ο Βασίλης βρήκε τον χώρο για να εκτελέσει”.

To Top