Βεργίνης: Είναι λογικό να μην είμαστε έτοιμοι

Ο κορυφαίος του Άρη στο τελευταίο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους κόντρα στην κυπριακή ΕΘΑ, Δημήτρης Βεργίνης μίλησε και για την προσωπική του απόδοση και για την πορεία της προετοιμασίας λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα από το Πράβετς.

Ο Βεργίνης πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο μπήκε σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και έπαιξε σε τέσσερα φιλικά σε διάστημα πέντε ημερών. “Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό που με είχε αφήσει πίσω. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Φορώντας τη φανέλα της ιστορικής ομάδας για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Και εγώ χρειάζομαι χρόνο για να μάθω να συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα. Θα τα καταφέρουμε μόνο μέσα από τη δουλειά”, ήταν οι δηλώσεις του Βεργίνη αμέσως μετά τον φιλικό αγώνα στο Πράβετς.

Ο 24χρονος γκαρντ εξήγησε πως “είναι λογικό να μην είμαστε έτοιμοι. Σε αυτό το τουρνουά προσπαθήσαμε να δούμε τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά μας. Το βασικό είναι ότι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο ότι μας λέει ο προπονητής μας. Σε σχέση με τον προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι, αλλά θέλουμε δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Πρέπει να γίνουμε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μας. Να γνωρίσουμε ό ένας τον άλλο μέσα στο γήπεδο. Να συνεργαζόμαστε, να είμαστε ομάδα όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και εκτός παρκέ”.

To Top