Βεργίνης: “Είναι τιμή να παίζεις στον Άρη, σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο”

Ο Δημήτρης Βεργίνης αναφέρθηκε για άλλη μια φορά με τα καλύτερα λόγια μιλώντας για την τριετία του στον Άρη!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο πρώην γκαρντ των κίτρινων σε δηλώσεις που έκανε στο “sport24.gr” με αφορμή την παρουσία του με τη Λουκόιλ στο τουρνουά του Ρεθύμνου τόνισε πως “ήταν επιλογή μου τα δυο τελευταία χρόνια να παίζω στο εξωτερικό. Το είχα βάλει στο μυαλό μου, εδώ και καιρό. Η Λουκόιλ είναι ομάδα που μου παρέχει αρκετά πράγματα ήθελα και βρήκα εδώ. Είναι καλύτερα τα πράγματα από ό,τι περίμενα. Η ομάδα είναι οργανωμένη, είναι τα τελευταία διαδοχικά χρόνια (11 τον αριθμό) πρωταθλήτρια Βουλγαρίας και έχει συμμετοχή κάθε χρόνο στο Eurocup, πράγμα το οποίο με καλύπτει απόλυτα.

Από εκεί και πέρα, νομίζω και αγωνιστικά θα εμφανιστούμε αρκετά έτοιμοι και στο βουλγαρικό πρωτάθλημα και στο Eurocup. Εχουμε ένα καλό σύνολο, δουλεύουμε καθημερινά σκληρά. Ουσιαστικά τις δυο τελευταίες εβδομάδες είμαστε όλοι μαζί και νομίζω πως όσο περνά ο χρόνος θα είμαστε ακόμα καλύτεροι”.

Πώς είναι να παίζεις σε ομάδες που χάσεις, κερδίσεις θα σε χειροκροτήσουν και όπου πληρώνεσαι;

“Δεν έχεις άδικο… Τα τελευταία τρία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν το έζησα αυτό. Βέβαια, στην Ελλάδα ζεις άλλα πράγματα. Όταν ήμουν στον Αρη, ήταν τιμή μου. Είναι τεράστιος σύλλογος, με μεγάλα οικονομικά προβλήματα, μεν, αλλά ακόμα και έτσι είναι τιμή να παίζεις σε αυτήν την τόσο μεγάλη ομάδα.

Στη Λουκόιλ έχω δει μια κατάσταση πολύ καλή. Οικονομικά είναι καλά, έχει οπαδούς που όπως είπες, χάσεις, κερδίσεις σε χειροκροτούν, δεν έχεις μεγάλη πίεση και αυτό είναι καλό για όλους. Φυσικά και για τους αθλητές”.

Τι θέλεις να προσφέρει αυτή η ομάδα στην καριέρα σου; Ποιοι είναι οι στόχοι; Με τι θα είσαι ικανοποιημένος;

“Θέλουμε να πάρουμε και φέτος το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στη Βουλγαρία και από εκεί και πέρα, επειδή φέτος ο σύλλογος έχει δώσει βαρύτητα στη συμμετοχή στο Eurocup, μάθαμε και την κλήρωση και βάσει των ομάδων με τις οποίες βρεθήκαμε, νομίζω ότι είναι εφικτό να περάσουμε στην επόμενη φάση. Και από εκεί και πέρα, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

 

To Top