ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βεργίνης: “Θέλουμε να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι από ότι πριν τη διακοπή”

O Δημήτρης Βεργίνης έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, στό χθεσινό φιλικό με τη Λουκόιλ Λέφσκι, όμως, έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να προσφέρει στο υπόλοιπο της σεζόν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Από τους κορυφαίους του Άρη στη χθεσινή νίκη επί της βουλγαρικής ομάδας ο Βεργίνης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των κίτρινων τόνισε πως “παίξαμε με μια ομάδα, την οποία έχουμε αντιμετωπίσει δυο φορές φέτος στο FIBA Europe Cup. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και ήταν το πιο δυνατό φιλικό που δώσαμε μέχρι τώρα. Είχαμε αρκετά καλά διαστήματα στη διάρκεια του παιχνιδιού, δείξαμε διάθεση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και την εβδομάδα που απομένει μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος”.

Ρωτήθηκε για την ευκαιρία που είχαν οι παίκτες να διατηρηθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα στο διάστημα της διακοπής και απάντησε: “Η διακοπή είναι πολύ μεγάλη και έχουμε να παίξουμε σε επίσημη αναμέτρηση από τις αρχές Φεβρουαρίου. Ήταν κάτι που το θέλαμε κι εμείς το φιλικό με τη βουλγαρική ομάδα και ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν για να μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αυτή η διακοπή όμως έχει και τα θετικά της, γιατί κάποιους παίκτες, μεταξύ των οποίων κι εγώ, που αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών, μας βοήθησε να τα ξεπεράσουμε και να αποκτήσουμε ρυθμό, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια”.

Για το πως αισθάνεται πλέον μετά τον τραυματισμό που πέρασε και την απουσία του από την αγωνιστική δράση σχολίασε: “Ήμουν λίγο άτυχος το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όμως πλέον προπονούμαι κανονικά, χωρίς να νιώθω κάποια ενόχληση. Είμαι καλά με τη βοήθεια των φυσιοθεραπευτών και του γυμναστή της ομάδας. Δίνω το 100% κάθε μέρα και προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά, ώστε να είμαι έτοιμος μετά τη διακοπή”.

Σε ερώτηση για το πώς θα παρουσιαστεί ο Άρης μετά τη διακοπή και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό σχολίασε: “Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε και να παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα πολύ σκληρά, δίνουμε καθημερινά στις προπονήσεις τον καλύτερό μας εαυτό και θέλουμε να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι από ότι πριν τη διακοπή. Περιμένουμε τον Διαμαντή (Σλαφτσάκη) και τον Λευτέρη (Μποχωρίδη) να ενσωματωθούν στις προπονήσεις και να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που είναι δύσκολο. Εμείς όμως πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας, έχουμε μια βδομάδα για να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται”.

To Top