ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βεργίνης: «Κάνω υπομονή με το 99, δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα, πρέπει να βρεθεί λύση στον Άρη»

O καλαθοσφαιριστής του Λαυρίου, Δημήτρης Βεργίνης, o οποίος δεν έκρυψε τα συναισθήματα του για τον Άρη αναφέρθηκε στο ρεκόρ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την σημερινή κατάσταση των κιτρινόμαυρων.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Εμείς πήγαμε για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γινόταν, τώρα το ότι θα πηγαίναμε σε δυο παρατάσεις με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ δεν το περιμέναμε.

Μπορούσαμε να είχαμε πάρει και την νίκη βέβαια, αλλά ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το μπάσκετ, τέτοια παιχνίδια γράφουν ιστορία.

Για το παιχνίδι του Λαυρίου με τον Παναθηναικό:

Εμείς όπως είχαμε πει από την αρχή ξέραμε ότι παίζουμε με τον Παναθηναικό, ότι παίζουμε μέσα στην έδρα του, πήγαμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.

Σίγουρα είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος αλλά και με την εμφάνιση ενάντια στον Παναθηναϊκό αποδείξαμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Για τους στόχους του Λαυρίου:

Ο στόχος της ομάδας ήταν από την αρχή να πάμε βήμα-βήμα.

Το Λαύριο είναι μια ομάδα που είναι για τρίτη χρονιά στην Α1, ξεκινήσαμε βήμα-βήμα, αρχικά να εξασφαλίσουμε την παραμονή, μετά να μπούμε στα Play-off, και οι στόχοι ουσιαστικά τώρα έχουν αλλάξει.

Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία τώρα, και από εκεί και πέρα να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην φετινή Basket League.

Για την συνέχεια:

Εμείς επειδή έχουμε έναν πολύ δύσκολο δεύτερο γύρο θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτήν την καλή πορεία και να την κρατήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Για το ότι η μόνη εντός έδρας ήττα του Λαυρίου προήλθε από τον Άρη:

Ήταν παιχνίδι που μας πλήγωσε όλους.

Για τον Μακένζι Μουρ:

Ο Μουρ έπαιζε και πέρυσι στον Προμηθέα, σίγουρα δεν είχε κάνει τις εμφανίσεις που έκανε φέτος στο Λαύριο, σίγουρα είναι ένας παίκτης που στο 1on1 είναι ασταμάτητος, και είναι καλός και επιθετικά και αμυντικά.

Φέτος του έχει δοθεί πολύς χρόνος και μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Για τον Άρη:

Πρώτα από όλα το πρόβλημα είναι διοικητικό, μακάρι να βρεθεί η λύση σύντομα, και εγώ από την πλευρά μου έχω κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις.

Είμαι από τους παίκτες που είναι στο 99, έχω κάνει την περισσότερη υπομονή από όλους γιατί δεν θέλω να δημιουργηθεί πρόβλημα αλλά απογοητεύομαι πραγματικά.

Οπότε ας βρεθεί σύντομα μια λύση για το καλό του Άρη.

Για το εάν ακόμα διατηρεί επαφές με ανθρώπους στον Άρη και πως εκείνοι βλέπουν την κατάσταση:

Έχω φίλους στον Άρη, και μέσα στην ομάδα, και τον Γιάννη τον Νικητάκη, και τον Σάββα τον Καμπερίδη, και τον Μιχάλη τον Τσαιρέλη.

Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση, πρέπει όμως όλοι να καταλάβουν ότι παίζουν σε ένα τεράστιο σύλλογο και πρέπει και αυτοί να κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά είναι δύσκολο να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο που έχουνε.

Για την δήλωση του Παναγιώτη Γιαννάκη σχετικά με την κατάσταση:

Φυσικά και δεν αξίζει στον Άρη μια τέτοια κατάσταση, ίσως και αυτή η δήλωση του Παναγιώτη του Γιαννάκη έγινε για να συσπειρώσει τον κόσμο και να προσελκύσει όσους μπορούν να βοηθήσουν, είναι κρίμα στην μέση του πρωταθλήματος ο Άρης να βρίσκεται σε ένα τέτοιο σημείο.

Για αυτό και εγώ ως φίλος του Άρη αυτό θέλω, να βρεθεί μια λύση γιατί δεν αξίζει στον Άρη να έχει τέτοια προβλήματα.

Για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα:

Πρέπει να βρεθεί λύση, για τον κόσμο του Άρη, για το πόσο αγαπάει την ομάδα, πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα.

Για τον κόσμιο της ομάδας:

Σίγουρα υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια και απογοήτευση, αν όμως μείνουν σε αυτό και δεν στηρίξουν την ομάδα τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα.

Η απογοήτευση του κόσμου σαφώς είναι μεγάλη, έχει απαιτήσεις από την ομάδα, ο Άρης είναι ένα μεγάλο σωματείο, αλλά θα πρέπει ο καθένας να βοηθήσει με τον τρόπο του να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

To Top