Βεργίνης: “Να ανασυνταχθούμε”

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα του Άρη στο πρωτάθλημα αλλά πάνω από όλα η εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ έφερε προβληματισμό στις τάξεις του Άρη ο οποίος πλέον καλείται να βρει άμεσα λύσεις ώστε να αποφύγει χειρότερες καταστάσεις.
Όπως ήταν λογικά οι παίκτες της ομάδας δεν είχαν όρεξη για πολλά λόγια. Σκυμμένα κεφάλια και προβληματισμός ήταν οι εικόνες που επικρατούσαν με τους περισσότερους να αποχωρούν από το γήπεδο χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση.
Ο Δημήτρης Βεργίνης έκανε την εξαίρεση μίλησε για την άσχημη εμφάνιση και έστειλε «μήνυμα» ανασύνταξης ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί: «Σήμερα παρότι ξεκινήσαμε καλά στην συνέχεια κάποια λάθη δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να μείνουμε κοντά στο σκορ ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε αυτό και πήρε το ματς. Δυστυχώς σε ακόμα ένα ματς μας έλλειψε η συγκέντρωση και όταν απέναντι σου έχεις μια ομάδα που διαθέτει έμπειρους παίκτες είναι λογικό να μην τα αφήσει ανεκμετάλλευτα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το θέλαμε πολύ όμως για να δώσουμε χαρά στο κόσμο μας, όμως δεν τα καταφέραμε. Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην συνέχεια. Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα».
To Top