Βεργίνης: “Να ξεκινήσουμε την… επανάσταση”

Ο καλαθοσφαιριστής του Άρη Δημήτρης Βεργίνης τόνισε την αισιοδοξία του για τη φετινή χρονιά, επιστρέφοντας στην ομάδα των κίτρινων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο και την εμπειρία του ισπανικού πρωταθλήματος:
«Ένιωσα πολύ όμορφα που επέστρεψα, έχω πολύ όμορφα συναισθήματα. Βρήκα γνώριμα πρόσωπα και πολλούς φίλους. Είμαι πολύ χαρούμενος. Γύρισα από ένα πρωτάθλημα πολύ οργανωμένο, το οποίο βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ τον κ.Κατσικάρη που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Μπιλμπάο. Απέκτησα πολλές εμπειρίες, ήταν για μένα 2 πολύ ωραίοι μήνες.»

Για τους στόχους του Άρη αλλά και του ίδιου τη φετινή χρόνια :
«Όπως είπε χθες και ο Αντώνης (σ.σ. Ασημακόπουλος) θέλουμε να ξεκινήσουμε την «επανάσταση» τη φετινή χρονία. Θέλουμε παίζοντας όμορφο μπάσκετ να ανεβάσουμε επίπεδο τον Άρη, έτσι θα πάμε και έμεις μπροστά. Οι προσωπικοί μου στόχοι συνδέονται με αυτούς της ομάδας. Με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα.»

Για τον κόσμο του Άρη : « Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει ο κόσμος του Άρη. Δεν έχω καμία αμφιβολία οτι θα στηρίξει με την παρουσία του την προσπάθεια που γίνεται φέτος. Θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας.»

To Top