Βεργίνης: «Σπουδαίο μήνυμα διότι ο κόσμος πρέπει να καταλάβει»

Ο ΠΣΑΚ διοργανώνει και φέτος σειρά τουρνουά 3Χ3 streetball με την επωνυμία «Τάπα στη Βία και τον Ρατσισμό» υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και με την αρωγή της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ, των τοπικών αυτοδιοικήσεων, των τοπικών Ενώσεων, των συνδέσμων κριτών, της ΧΑΝΘ και του ΟΣΕΚΑ. Μάλιστα, η φετινή διοργάνωση έχει και εορταστικό χαρακτήρα για τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του ελληνικού μπάσκετ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Για τη διοργάνωση αυτήν μίλησε ο Δημήτρης Βεργίνης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ σημειώνοντας τα παρακάτω: «Είναι πολυ ευχάριστο που τα εφετινα τουρνουά ξεκινούν απο τη Θεσσαλονίκη, είναι μια πόλη που αγαπάει ιδιαίτερα το μπασκετ και είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρίσκομαι κι εγώ εκεί. Ελπίζω ότι εφέτος θα έχει περισσότερο κόσμο σε σχέση με πέρυσι και όσοι παίκτες βρεθούν στο τουρνουά, θα δώσουν χαρά στον κόσμο και κυρίως στα παιδιά, θα μιλήσουν και θα παίξουν μαζί τους. Θα είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και όλοι οι παίκτες θα είναι ενώμενοι. Παίκτες του Άρη και του ΠΑΟΚ για παράδειγμα, θα είναι μαζί και αυτό είναι ένα σπουδαίο μήνυμα διότι πρέπει ο κόσμος να καταλάβει, ότι είμαστε αγαπημένοι, ενωμένοι και δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι».

Η σειρά των τουρνουά θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη 11-12 Μαίου και κατά σειρά ακολουθούν, 8-9 Ιουνίου – Χαϊδάρι, 22-23 Ιουνίου – Γαλάτσι,29-30 Ελευσίνα (Μαγούλα), 6-7 Ιουλίου – Χάνια. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: « Οι εγγραφές συνεχιζονται και για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας (www.psak.gr) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα δείτε στην πρώτη σελίδα. Να υπενθυμίσουμε, ότι οι συμμετοχές είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να πάρει μέρος όποιος επιθυμεί. Για μια ακόμη χρόνια θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα, για τα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία των παραπάνω Δήμων».

To Top