ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βεργίνης: «Στον Άρη πρέπει να δίνεις τα πάντα»

Έτοιμος να δώσει ό,τι περισσότερο μπορεί για να πετύχει ο Άρης τους φετινούς του στόχους δήλωσε ο Δημήτρης Βεργίνης σε μια απολαυστική συνέντευξη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio: «Όταν παίζεις στον Άρη πρέπει να δίνεις τα πάντα, υπάρχει πάντα πίεση και κίνητρο, εγώ θα δώσω το καλύτερο που μπορώ, πιστεύω στον κ.Αγγέλου ότι θα κάνει ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε Ελλάδα και Ευρώπη, εγώ έχω μεγαλώσει, είμαι πιο έμπειρος και πιστεύω ότι μπορώ να φέρω εις πέρας όποιον ρόλο μου αποδοθεί».

Για το πρώτο του πέρασμα από τον Άρη: «Όλα είναι μέσα στην ζωή, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, αυτό έχει ο επαγγελματικός αθλητισμός. Η αλήθεια είναι ότι είχα έρθει στον Άρη ήμουν σε εξαιρετική κατάσταση για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στο πρώτο παιχνίδι και αυτό μου στέρησε την ευκαιρία να βοηθήσω.

Και τις επόμενες χρονιές νομίζω όμως ότι τα είχαμε πάει πολύ καλό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εγώ είμαι και πάλι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ, ο Άρης είναι στην καρδιά μου, τον αγαπάω πραγματικά, νιώθω και την αγάπη του κόσμου, νιώθω ευλογημένος που ξαναγύρισα.

Για το εάν έχει «απωθημένο» να πετύχει κάτι περισσότερο με τον Άρη: «Νιώθω ότι δεν έχω δώσει ότι θα ήθελα στον Άρη, για αυτό και ξαναγύρισα, το νιώθω σαν προσωπική μου υποχρέωση να δώσω ότι καλύτερο έχω στην ομάδα».

Για το πως τον έπεισε ο Βαγγέλης Αγγέλου να επιστρέψει στον Άρη: «Με τον κόουτς δεν μιλήσαμε πολύ, τον γνωρίζω και με γνωρίζει. Μιλήσαμε λίγο, μου είπε το σκεπτικό του, δεν χρειάστηκε να μπούμε σε λεπτομέρειες, το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι μου έδειξε την εμπιστοσύνη του, και αμέσως μετά αφού κάναμε κάποιες συζητήσεις και με την διοίκηση πήρα την απόφαση να συνεχίσω στην ομάδα.

Έχω εμπιστοσύνη στον κόουτς, θα κάνει μια ομάδα που όλη θα παίζουν για την ομάδα, που όλοι θα παίζουν ο ένας για τον άλλον. Η χρονιά ρεαλιστικά θα είναι δύσκολη, και για αυτό θέλουμε και την στήριξη του κόσμου, γιατί χωρίς αυτόν ο Άρης δεν μπορεί να κάνει βήματα μπροστά. Μπορεί και ο κόσμος να είναι διστακτικός αλλά αν έρθουν και κάποια καλά αποτελέσματα πιστεύω ότι θα αγκαλιάσει την προσπάθεια».

Για την αγάπη του κόσμου: «Το εισπράττω αυτό όλα αυτά τα χρόνια, και από Θεσσαλονίκη, και από ανθρώπους από άλλες πόλεις όταν αγωνίζομαι σε άλλες ομάδες, βλέπω την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου, και να είναι και αυτοί σίγουροι ότι η αγάπη μου προς την ομάδα είναι δεδομένη, για αυτό άλλωστε δεν δυσκολεύτηκε να πω το «ναι» και να επιστρέψω στον Άρη».

To Top