Βεργίνης στο PRESSARIS: Δείξαμε χαρακτήρα, πάμε για νίκη κόντρα στον Πανιώνιο»

Ο Δημήτρης Βεργίνης ήταν ο παίκτης που έδωσε το σύνθημα για την τελική αντεπίθεση του Άρη στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Μαζί με τον Πάσαλιτς πήραν τους κίτρινους στις πλάτες τους στα κρίσιμα λεπτά οδηγώντας τους κίτρινους στο πρώτο “διπλό” της σεζόν. Μιλώντας στο PRESSARIS ο 25χρονος γκαρντ στάθηκε στη σημασία της νίκης κι έθεσε τον επόμενο στόχο της ομάδας.

Ο Βεργίνης επεσήμανε αρχικά πως «πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, την πρώτη μας εκτός έδρας. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο αλλά όπως στον αγώνα με τον Ηλυσιακό το αφήσαμε στα αποδυτήρια με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και ο Πανελευσινιακός πέρασε προς στιγμή μπροστά στο σκορ. Δείξαμε όμως χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

Ο Θεσσαλονικιός παίκτης κρατά χαμηλούς τόνους αν και δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια. «Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή να δουλέψουμε πιο σκληρά και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Προστέθηκαν δυο νέα παιδιά στην ομάδα, ο Χαντ και ο Τσιάρας και πρέπει να τους βοηθήσουμε όλοι για να εγκλιματιστούν. Είμαστε αισιόδοξοι πως τα πράγματα θα πάνε καλά».

Ο Άρης υποδέχεται το προσεχές Σάββατο τον Πανιώνιο και θα επιδιώξει να κατακτήσει μια ακόμη νίκη. «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις και θέλουμε να πετύχουμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας, χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου μας και θα είναι πολύ σημαντικό να την έχουμε».

To Top