ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βεργίνης στο PRESSARIS: “Ομάδα με εξαιρετική χημεία ο Άρης, έχω πολλούς φίλους στην ομάδα”

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν του Απόλλωνα Πατρών, Δημήτρης Βεργίνης, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση εξαιτίας κάποιου προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ωστόσο μίλησε στο PRESSARIS, για τον φετινό Άρη, αλλά και τις πολύ καλές σχέσεις που έχει κρατήσει με ανθρώπους μέσα από την πρώην ομάδα του.

Πως βλέπεις την φετινή πορεία του Άρη;

“Ο Άρης έχει κάνει μέχρι στιγμής μια πολύ καλή πορεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Έχει ένα εξαιρετικό σύνολο και όλοι έχουν συσπειρωθεί και αγκαλιάσει αυτό που γίνετε και πραγματικά είναι πολύ ωραίο. Μ’ αρέσει που βλέπω σχεδόν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι το γήπεδο να είναι γεμάτο. Αγωνιστικά είναι μια ομάδα με πολύ καλή χημεία και ελπίζω να συνεχίσει έτσι”.

Πως νιώθεις που δεν θα μπορέσεις να αγωνιστείς αύριο εξαιτίας του τραυματισμού που αντιμετωπίζεις;

“Θα ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ αύριο και σαν αντίπαλος του Άρη. Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη μου, θα έβλεπα και πολλούς φίλους που έχω μέσα από την ομάδα, γιατί έχω κρατήσει πολύ καλές σχέσεις με αρκετά άτομα. Τα συναισθήματα θα ήταν σίγουρα περίεργα, αλλά ωραία”.

Ποιοι είναι οι στόχοι του Απόλλωνα φέτος;

“Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα. Μετά τις αλλαγές όμως και τον ερχομό του Κώστα Μέξα, έχουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από τον Παναθηναϊκό. Παίζουμε ωραίο μπάσκετ και αυτός είναι και ο στόχος μας, όμως έχουμε ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης”.

Τέλος ένα σχόλιο για το αυριανό παιχνίδι

“Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου γιατί ο Άρης εκμεταλλεύεται οποιαδήποτε χαλάρωση του αντιπάλου. Πρέπει να είμαστε 40 λεπτά απόλυτα συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Μέσα από τη μαχητικότητα και τη συγκέντρωση μας θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

To Top