ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βεργίνης: «Υπομονή από τον κόσμο του Άρη, στήριξη σε Γιαννάκη! Κάνω και εγώ υπομονή για τις οφειλές»

Ο Δημήτρης Βεργίνης, πρώην μπασκετμπολίστας του Άρη και νυν του Λαυρίου μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα με αφορμή τον αγώνα του Σαββάτου. 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το πέρασμα του από τον Άρη και την αγάπη του κόσμου είπε:

Ήμουν 3 χρόνια στην ομάδα με καλές και κακές στιγμές, θυμάμαι όμως τις ευχάριστες στιγμές που πέρασα με τον Άρη. Αγαπήθηκα από τον κόσμο το εισπράττω ακόμα και τώρα που δεν είμαι μέλος του Άρη, πάντα οι οπαδοί του Άρη μου δείχνουν την αγάπη τους όταν με συναντάνε και δεν χάνουμε ευκαιρία να συζητάμε για το πώς τα πάει ο Άρης. Έζησα πολύ καλές στιγμές με την ομάδα, έκανα πολλές καλές φιλίες στον Άρη και με κάποιους έχω ακόμα επαφές. Κάθε φορά που βρίσκομαι στο γήπεδο είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα για μένα.

Για τον Άρη είπε:

Τον Άρη τον παρακολούθησα προχθές στην ήττα που έκανε με την Νίμπουρκ. Εντάξει ξέρουμε ότι η ομάδα φτιάχτηκε τώρα είναι καινούρια και έχει και τα διοικητικά προβλήματα με το πρόβλημα που έχει ο Νίκος Λάσκαρης και είναι κάτι που πρέπει να λυθεί γρήγορα. Όσων αφορά το αγωνιστικό, σίγουρα δεσπόζει η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη γιατί ήταν ένας παίκτης που πέρασε από την ομάδα και έδωσε πολλά για τον Άρη. Μακάρι να λυθούν τα όποια προβλήματα του Άρη. Χρειάζεται χρόνο η ομάδα και σιγά, σιγά θα βρει τα πατήματα της και θα δημιουργηθεί η χημεία μεταξύ των παικτών.

Για  το αν τα οικονομικά προβλήματα επηρεάζουν τον αθλητή είπε:

Δεν είναι εύκολο για έναν αθλητή να μην επηρεαστεί από τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας. Βέβαια όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης πρέπει να τα αφήνεις έξω αυτά και να συγκεντρώνεσαι στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα σίγουρα απασχολούν τον παίκτη τα οικονομικά και για αυτό λέω ότι πρέπει να λυθούν γρήγορα για μην έχει η ομάδα πρόβλημα.

Για το Λαύριο-Άρης είπε:

Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης ερχόμενος από τέτοια βαριά ήττα ψάχνει παιχνίδια για να αντιδράσει. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και για τις 2 ομάδες, και όλοι έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω. Είναι κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα κριθεί στο ποιος θέλει την νίκη παραπάνω.

Για το αν γνωρίζει τον Παναγιώτη Γιαννάκη είπε:

Έχω γνωρίζει τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον είχα και προπονητή σε ένα all star game που είχε γίνει παλιότερα. Είναι πρότυπο για όλους και ο κόσμος βλέπει στο πρόσωπο του εμπιστοσύνη και ασφάλεια ότι μπορεί και θέλει να βοηθήσει την ομάδα και αποτελεί κίνητρο και για τους παίκτες.

Κλείνοντας έδωσε και το μήνυμα του στον κόσμου του Άρη:

Να είναι κοντά στην ομάδα να την αγκαλιάσουν γιατί χρειάζεται υπομονή, έχω και εγώ κάποια οικονομικά προβλήματα με την ομάδα γιατί ανήκω στο άρθρο 99 αλλά δεν θέλω και εγώ να τους πιέσω οπότε κάνω υπομονή και περιμένω να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα γιατί την αγαπάω αυτήν την ομάδα.

To Top