ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βερστράτε, Φατόρε, αλλά και… τριάδα στην άμυνα στις επιλογές του Μάντζιου

Ο Άρης ανεβάζει ρυθμούς για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (20:00), όπου θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και να ξεπεράσει και τα πολλά προβλήματά του.

Στις ήδη εννιά καταγεγραμμένες απουσίες λόγω τραυματισμών, μετράει ακόμη μία αφού ο Φεράρι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον έσω πλάγιο. Δείχνει σχεδόν αδύνατο να παίξει στο ματς του Σαββάτου στον Βόλο. Την ίδια ώρα, ο Άρης έχει δηλώσει να εκτίσει την ποινή του και ο Φαμπιάνο, ο καλύτερός του παίκτης φέτος και βέβαια ο ένας από τους δυο στόπερ που είναι διαθέσιμοι!

Γίνεται αντιληπτό, ότι ο Άκης Μάντζιος καλείται να βρει λύσεις σε αυτό το διπλό πρόβλημα, δίνοντας ρόλους σε άλλους ποδοσφαιριστές.

Οι επιλογές αυτή τη στιγμή δείχνουν συγκεκριμένες… Σε ότι αφορά τη θέση του Φαμπιάνο, η μια σκέψη έχει να κάνει με την επιλογή του Βερστράτε, ενώ ο προπονητής του Άρη θα αποφασίσει και για τον Φατόρε.

Είτε η χρησιμοποίηση του Φατόρε, ως δεξιού αμυντικού με τον Μοντόγια να αγωνίζεται στα αριστερά, είτε να αγωνιστεί ως στόπερ ο νεαρός Ισπανός, σε μια επιλογή τριάδας στην άμυνα…

Ο Φατόρε δεν έχει καταγράψει δευτερόλεπτο συμμετοχής μέχρι σήμερα αλλά δεν αποκλείεται με τα συσσωρευμένα προβλήματα στην άμυνα ο Μάντζιος να του δώσει την ευκαιρία, ενώ είναι πιθανό επίσης να ενεργοποιηθεί ξανά ο Ντουκουρέ ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές.

Από κει και πέρα, σχεδόν ενάμιση μήνα μετά την τελευταία του συμμετοχή σε αγώνα του Άρη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο Ζαν Ζουλ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του καθώς προπονήθηκε μετά από καιρό κανονικά. Λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Μάντζιος ενόψει Βόλου, δεν θα είναι έκπληξη αν τον δούμε να επιστρέφει σε δράση το Σάββατο και μάλιστα από την αρχική ενδεκάδα.

To Top