Βετεράνος Καζακστάν: “Προβλέψιμη η Αστάνα, δεν ξέρουμε τον Άρη, πιθανή η ισοπαλία”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Καζακστάν, Mουράτ Αλί Σουγιουμαγκαμπέτοφ μοιράστηκε τις προβλέψεις του για τον αγώνα με τον Άρη μιλώντας στα τοπικά μέσα της χώρας.

Όπως είπε: “Στην τρέχουσα κατάσταση της Αστάνα, θα είναι δύσκολο να προβλέψεις κάτι, γιατί κάτι ακατανόητο συμβαίνει στην ομάδα… Και πορεία δεν σταματά: οι δύο πτέρυγες τραβούν συνεχώς το παιχνίδι. Δεν υπάρχει συνέχεια στο παιχνίδι και αυτό δεν είναι προσωρινό, το κάνει συνέχεια. Η Καϊράτ κέρδισε από τις δικές προσπάθειες και τα δύο γκολ με τον Ερυθρό Αστέρα σημειώθηκαν με σετ παιχνίδι. Η Αστάνα δεν έχει ομαδικό παιχνίδι. Υπάρχουν κάποιες ενέργειες από την άμυνα στην επίθεση στα άκρα, αλλά αυτό είναι προβλέψιμο. Όλοι τους έχουν ήδη μελετήσει. Δεν ξέρω πώς θα λύσουν το θέμα αυτό”.

Καταλήγοντας τόνισε: “Σίγουρα θα περιμένουμε να κερδίσει, αλλά νομίζω θα παίξουν για την ισοπαλία, την οποία θεωρώ πιθανή. Με αγωνία θα περιμένουμε την Αστάνα. Δεν έχουμε δει τον Άρη, δεν μπορούμε να πούμε τι είναι αυτή τη στιγμή. Ας δούμε … Υπήρχε μια ελπίδα ότι ο Αντρέι Τιχόνοφ θα προτιμήσει το στυλ παιχνιδιού με την Σπάρτακ, αλλά δεν έχει το κατάλληλο υλικό”.

To Top