ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βετούλας: “Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη”

Ο Νίκος Βετούλας σχολίασε τον αυριανό αγώνα του Παλέ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και υπογράμμισε ότι ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, γιατί παίζει στην έδρα του και διαθέτει μεγαλύτερο ρόστερ από τον αντίπαλό του.

Ο πρώην παίκτης και προπονητής του Άρη τόνισε: “Ο Άρης φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Έχει αρχίσει την σεζόν με ενθουσιασμό μετά την αλλαγή στην ιδιοκτησία του, προέρχεται από δύο σερί νίκες για το ελληνικό Πρωτάθλημα και το Eurocup, και διαθέτει μεγαλύτερο ρόστερ και ροτέισον από τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» ψάχνει να βρει τα… πατήματα του, αλλά είναι η ομάδα που τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας τις δύο προηγούμενες σεζόν, έχει παίκτες με εμπειρία και ποιότητα όπως ο Κώστας Βασιλειάδης, στάθηκε πολύ καλά στον τελευταίο αγώνα του στο Eurocup στην Αγία Πετρούπολη απέναντι στην Ζενίτ, μια ομάδα με υψηλό μπάσκετ και παίκτες εγνωσμένης αξίας, και δεν μπορεί κανείς αντίπαλος να την υποτιμήσει».

Πρόσθεσε πως «ασφαλώς η έδρα παίζει ρόλο, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και οι φίλοι του Άρη δίνουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα τους, όμως, ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία από τέτοιους αγώνες και ως ομάδα δείχνει πάντα ανταγωνιστικό πρόσωπο στα μεγάλα παιχνίδια» και κατέληξε: «Ο Άρης είναι πιο αθλητική ομάδα και θεωρώ ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα η «μάχη» των ριμπάουντ και η ενέργεια που μπορούν να βγάλουν οι αθλητικοί ψηλοί των γηπεδούχων. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ψηλούς, μιας άλλης σχολής, της σέρβικης, που δεν είναι τόσο αθλητική, αλλά πιο τεχνική».

To Top