Βιάζεται ο Παναθηναϊκός για Μποχωρίδη! Καμία επίσημη πρόταση (προς το παρόν) στον Άρη…

Τα ρεπορτάζ για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό αναφέρουν ότι στόχος των πρωταθλητών είναι να ανακοινωθεί η απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη μέχρι το τέλος της βδομάδας!

Τα “prasinanea.gr” έγραψαν πως “η αλλαγή μάνατζερ του Λευτέρη Μποχωρίδη διευκολύνει την κάθοδο του παίκτη στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” μάλιστα, έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα της οικογένειας Μποχωρίδη, για να αποσπάσουν και το ενδιαφέρον του νεαρού γκαρντ.

Αυτό που μένει είναι να συμφωνήσει πλέον η ομάδα του “τριφυλλιού” με τον Άρη για να προχωρήσει στην τελική διαπραγμάτευση με τον μάνατζερ του παίκτη, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει σχεδιάσει ένα 3ετές πλάνο.

Βούληση των “πρασίνων” είναι να ανακοινωθεί η απόκτησή του μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ξεκινώντας έτσι την υλοποίηση του σχεδιασμού του.

Νέος μάνατζερ του παίκτη θα είναι ο Γιώργος Σφαιρόπουλος όπως ανακοίνωσε μέσω twitter η εταιρία του “Sfera Sports Association”.

Στον Άρη πάντως μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση για τον Μποχωρίδη, ούτε είναι στις σκέψεις των ανθρώπων του Άρη να δοθεί ο παίκτης άμεσα. Αν παρθεί απόφαση για παραχώρησή του, δεν θα πρέπει να συμβεί αυτό πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, στο οποίο ο Μποχωρίδης θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και την ευκαιρία να ανεβάσει τις “μετοχές” του στην αγορά.

 

To Top