Βιεϊρά για αντί-Βενγκέρ στην Άρσεναλ

Σε λίγες εβδομάδες κλείνει ο 22ετής κύκλος του Αρσέν Βενγκέρ στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ και το ενδιαφέρον στους «κανονιέρηδες», εκτός από την κατάκτηση του Europa League, στρέφεται στον αντικαταστάτη του Αλσατού τεχνικού.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η ονοματολογία για τον διάδοχο του, «οργιάζει», με τελευταία περίπτωση αυτήν του Πατρίκ Βιεϊρά. Ο πάλαι ποτέ στόπερ των Λονδρέζων, ακολουθεί την προπονητική και τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται στην Νιου Γιορκ Σίτι, ενώ το όνομα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Αρσεναλ, με την φανέλα της οποίας αγωνίσθηκε περισσότερες από 400 φορές!

Ερωτηθείς σχετικά από τους «Times», ο Γάλλος προπονητής, σχολίασε: «Φυσικά και είναι μεγάλη τιμή να σε καλούν από την Αρσεναλ. Εκεί πέρασα εννέα υπέροχα χρόνια, εκεί έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου, εκεί έκανα το όνομα μου. Η σχέση μου με την Αρσεναλ είναι πολύ δυνατή. Αυτό όμως δεν αρκεί για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ομως αισθάνομαι έτοιμος να δουλέψω στην Ευρώπη. Δεν θέλω αυτό να εκληφθεί ως έκφραση βούλησης για να φύγω, όμως εάν η ερώτηση είναι «είστε έτοιμος να εργασθείτε στην Ευρώπη» η απάντηση είναι καταφατική. Πιστεύω ότι κάνουμε αυτήν την δουλειά, προκειμένου μία ημέρα να εργασθούμε στους κορυφαίους συλλόγους».

To Top