ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βικ: “Είμαι χαρούμενος γιατί δείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε”

Ο Στέφεν Βικ παρά την ήττα της ομάδας του δήλωσε ευχαριστημένος γιατί είδε ότι οι παίκτες του έδειξαν πως μπορούν να ανταγωνιστούν σε αυτό το επίπεδο.

Ο τεχνικός των Μπάκεν Μπέαρς τόνισε: “Δεν είμαι έκπληκτος, αλλά χαρούμενος. Ο Άρης είναι σκληρή ομάδα, τους είχαμε παίξει και στην Ελλάδα καλά. Ήμασταν στον πόντο ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά στην τέταρτη περίοδο η γλώσσα του σώματός μας έδειχνει ότι ήμασταν κουρασμένοι. Ο Άρης πέτυχε έξι τρίποντα στην τελευταία περίοδο, πίεσε στην άμυνα και εμείς κουραστήκαμε. Είναι δύσκολο για μας τώρα, αλλά νομίζω ότι δείξαμε πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο και αυτό με κάνει χαρούμενο”.

Ίβερσεν: “Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην πίεση του Άρη”

Ο Νίκλας Ίβερσεν επεσήμανε: “Είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο, παλέψαμε. Είναι πολύ δύσκολο το πρόγραμμα για μας μέχρι τα Χριστούγεννα. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ρυθμό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην πίεση του Άρη. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά αντέξαμε για ένα ημίχρονο. Θέλαμε να δείξουμε ότι έχουμε διορθώσει κάποια λάθη που κάναμε στον προηγούμενο αγώνα, με την Νίμπουρκ”.

To Top