ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βιτς: “Ευχαριστούμε την Θεσσαλονίκη και τον Άρη για την φιλοξενία”

Ο Στέφεν Βιτς ευχαρίστησε τον Άρη και την Θεσσαλονίκη για την φιλοξενία και ανέλυσε εξαιρετικά το τι έγινε σήμερα στο Αλεξάνδρειο.

Ο τεχνικός των Μπέαρς τόνισε: “Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την πόλη και τους ανθρώπους του Άερη. Ήταν όλα υπέροχα, εκτός από το ότι δεν μας έδωσαν τη νίκη… Πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης ήταν αρκετά καλύτερος, ξέφυγε με 17 πόντους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ανακάμψαμε, κερδίσαμε τον Άρη έναν πόντο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης σκόραρε 26 πόντους, είχε 10 πόντους σε 15 λεπτά, δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε. Στα τελευταία πέντε λεπτά, όμως, μείναμε από δυνάμεις, δεν ξέρουμε πως να παίξουμε εκεί στο τέλος. Είναι εντυπωσιακό ότι κερδίσαμε τα ριμπάουντ, είχαμε 10 παραπάνω. Το κρατάμε και συνεχίζουμε…”.

Για το τι σημαίνει το μπάσκετ στην Δανία είπε: “Δεν είναι το μπάσκετ ίδιο στην Δανία όπως είναι το ποδόσφαιρο, αλλά σαν Μπάκεν Μπέαρς η συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι σαν επανάσταση για το δανέζικο μπάσκετ, είναι ένα μεγάλο βήμα. Είμαστε περήφανοι και αποδεχόμαστε την πρόκληση, θέλοντας να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

To Top