Βιτόλο: «Από αγαπητός έγινα μισητός»

Σε στιγμές… αυτοκριτικής ο Βίκτορ Βιτόλο παραδέχθηκε ότι «έγινα από αγαπητός, μισητός» σχολιάζοντας τις μετακινήσεις στην καριέρα του στην Ελλάδα… Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος ξεκίνησε την… ελληνική του καριέρα στον Άρη και φοράει πλέον τη φανέλα του Παναθηναϊκού έδωσε συνέντευξη σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε τι είπε για τις μεταγραφές του και την οικονομική κρίση στην Ελλάδα:

-Οι Έλληνες είναι πολύ παθιασμένοι, τουλάχιστον με το ποδόσφαιρο. Είχες δει αντιδράσεις όταν πήγες από τον Άρη στον ΠΑΟΚ ή μετά στον Παναθηναϊκό;

«Κανείς οπαδός δεν αισθάνεται καλά όταν ένας παίκτης που είχε καλή απόδοση με την ομάδα του πηγαίνει στον αιώνιο αντίπαλο, αλλά αυτή η ευκαιρία προέκυψε τότε για μένα και σκέφτηκα να την αρπάξω, καθώς ήταν ένα βήμα προόδου από όλες τις απόψεις για μένα. Θα το ξαναέκανα αν θεωρούσα πως εξελίσσομαι. Δεν αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα, αλλά είναι αλήθεια πως από αγαπητός έγινα μισητός».
 
-Ποιες συνέπειες έχει για σένα η κρίση που βιώνει η Ελλάδα;

«Η κρίση είναι παγκόσμια. Δεν επηρεάζει το ποδόσφαιρο απευθείας και νιώθω πως ο κόσμος στρέφεται στο ποδόσφαιρο ως τρόπο να ξεφύγει από τα προβλήματα και τις συνέπειες της κρίσης».

-Είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα όσο λένε ή όσοι είναι απέξω υπερβάλλουν;

«Είναι σοβαρά τα προβλήματα της χώρας, αλλά δεν πιστεύω πως είναι όπως παρουσιάζεται έξω. Μπορεί να έγιναν επεισόδια στους δρόμους μια συγκεκριμένη μέρα, αλλά δεν γίνεται καθημερινά μάχη».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top