ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βλάχος: «Κεραυνός εν αιθρία για τον Νίκο, όλοι είναι απαρηγόρητοι»

Στο Yellow Radio 101,7 φιλοξενήθηκε o γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Θεσπρωτός, Παρασκευάς Βλάχος, μιλώντας για τον αδικοχαμένο Νίκο Τσουμάνη.

Αρχικά ανέφερε:

Βρέθηκα σαν εκπρόσωπος της ΠΑΕ στην κηδεία του Νικόλα, τα λόγια είναι περιττά. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, τον γνωρίζαμε όλοι τον Νικόλα.

Υπήρχε πλήθος κόσμο και στεφάνια από πολλές ομάδες.

Για τον χαρακτήρα του Τσουμάνη:

Ο Νίκος ήταν ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες και πολύ καλός ποδοσφαιριστής, τον είχα συναντήσει και πέρυσι όταν έπαιζε στην Τρίγλια, ήταν κεραυνός, όλοι είναι απαρηγόρητοι.

Για την Super League 2:

Είμαστε στον αέρα, περιμένουμε ένα μήνα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και υπάρχει αβεβαιότητα, μπορεί να φτάσουμε και στον Νοέμβριο σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω.

Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, ειδικά για τους μεγαλομετόχους, πρέπει να είσαι ήρωας για να βρίσκεσαι στην κατηγορία,

Για τον Ρότσα που βρίσκεται προπονητής στον Θεσπρωτό:

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι ένα κόσμημα για εμάς, όλοι γνωρίζουν την αξία και το ήθος του. Ο κύριος λόγος που ήρθε είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, ο κ.Αραμπατζάκης. Είναι ένα επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Ολλανδία και την εστίαση, είμαστε τυχεροί που τον έχουμε, δεν θα υπήρχε ο Θεσπρωτός αν δεν υπήρχε ο Αραμπατζάκης.

Για τον Άρη:

Πιστεύω ότι ο Άρης θα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, απλά λείπει η ομοιογένεια στην ομάδα, χρειάζεται κάποιος καιρός για να επιτευχθεί.

To Top