Αναζητεί λύσεις για επίθεση, βλέπει με προϋποθέσεις Κωνσταντινίδη, αλλά και Καμπάνταη

Η πρώτη ουσιαστικά ευρεία μεταγραφική σύσκεψη των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη κατέδειξε, πέρα από τη δεδομένη διαπίστωση για ενίσχυση της ομάδας, την ανάγκη για παίκτες που θα δώσουν περισσότερη ώθηση στην επίθεση.

Το βάρος θα πέσει πρωταρχικά στον χώρο της επίθεσης, εκεί όπου ο Άρης θα αναζητήσει έναν επιθετικό περιοχής που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά και με την ποιότητα του θα ηγηθεί του σκοραρίσματος.

Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καθοριστεί πλήρως το μεταγραφικό κάδρο, αλλά υπάρχουν στο τραπέζι μερικές περιπτώσεις οι οποίες υπό προϋποθέσεις μπορούν να αποτελέσουν λύσεις για την επιθετική γραμμή.

Πιο χαρακτηριστικές αυτές των Βασίλη Κωνσταντινίδη (είναι παίκτης της Δόξας Δράμας, ενώ θα μείνει περίπου 3-4 βδομάδες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού) και Λεωνίδα Καμπάνταη.

Επί της ουσίας και οι δυο συγκεκριμένοι παίκτες έχουν το βασικό στοιχείο της εμπειρίας, αλλά και της γνώσης της ελληνικής πραγματικότητας.

Συζητήσεις σαν τις χθεσινές πάντως θα υπάρξουν κι άλλες το επόμενο διάστημα. Η ομάδα χρίζει ενίσχυσης και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφάσισαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες, όταν και θα έχουν αξιολογηθεί οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι αλλά και όσοι έχουν προταθεί στην ομάδα.

To Top