«Βλέπει» τελικό το «κιτρινόμαυρο» μπέιζμπολ

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στο γήπεδο του Ελληνικού η πρώτη φάση των ημιτελικών παιχνιδιών, όπου ο Άρης αντιμετώπιζε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Leaders Βουλιαγμένης, σε μία σειρά αγώνων, που ο νικητής πρέπει να κάνει τρεις νίκες για να προκριθεί στον τελικό.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά των παιχνιδιών ήταν 1-1 (μεταφέρονται οι νίκες της κανονικής περιόδου) και πλέον, μετά τη διεξαγωγή των δύο αγώνων το Σάββατο και την Κυριακή, οι δύο ομάδες είναι στο 2-2 και τα πάντα θα κριθούν στον σαββατιάτικο αγώνα, εκεί όπου ο νικητής θα τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι «κίτρινοι», λοιπόν, νίκησαν το Σάββατο (12/10) τους Leaders Βουλιαγμένης, που είχαν το πλεονέκτημα θεωρητικά, με 20-5 και το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά των αγώνων. Ωστόσο, την Κυριακή (13/10) δεν κατάφεραν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους και να τελειώνουν με την υπόθεση της πρόκρισης, καθώς τραυματίστηκαν πέντε παίκτες της ομάδας, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά (Laszlo Horvath στη μέση και Γενναίος Κωνσταντίνος θλάση στον τετρακέφαλο), που ενδεχομένως να χάσουν το υπόλοιπο της χρονιάς.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν με 13-20, με την ομάδα της Βουλιαγμένης να ισοφαρίζει σε 2-2 και πλέον όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (19/10) στις 14:30.

Εκεί, δηλαδή, όπου ο Άρης ευελπιστεί να κατέβει ετοιμοπόλεμος, ελπίζοντας πως οι τραυματίες θ΄ αναρρώσουν πλήρως και θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top