Βλαχοδήμος: Η Λέστερ τον εξετάζει για διάδοχο του Σμάιχελ

Η Λέστερ ετοιμάζεται να βγει στην αγορά για νέο γκολκίπερ, λόγω της διαφαινόμενης μεταγραφής του Σμάιχελ στη Νις, και ένας από τους κύριους στόχους της είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος!

Στα μεταγραφικά υπόψιν της Λέστερ φαίνεται να βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος! Με τον Κάσπερ Σμάιχελ να φλερτάρει με την έξοδο από το κλαμπ έπειτα από 11 χρόνια για χάρη της Νις, στο «King Power» βρίσκονται σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Δανού και ένα από τα ονόματα που έχουν προκύψει είναι εκείνο του γκολκίπερ της Μπενφίκα.

Σύμφωνα με την πορτογαλική «Record», εφόσον η μεταγραφή του Σμάιχελ οριστικοποιηθεί στη Νις, τότε οι Άγγλοι είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για την αγορά του Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών συλλόγων από το εξωτερικό.

Από την πλευρά της πάντως η Μπενφίκα δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον 28χρονο για ένα ποσό χαμηλότερο των 15 εκατομμυρίων ευρώ και μένει πλέον να φανεί αν η Λέστερ προτίθεται να καταθέσει μια προσφορά που θα ικανοποιεί οικονομικά τους Αετούς.

To Top