Βολές από Ψηφίδη! “Δεν κατάφεραν τίποτα, ψάχνουν για αυτοφωράκια! Δεν πάω στο… κάγκελο γι αυτούς”

Οι τίτλοι του τέλους αναμένεται να πέσουν εντός της ημέρας για τον τέως, πια, διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Αρης, Γιάννη Ψηφίδη.

Μετά τη χθεσινή του παραίτηση ο Ψηφίδης βρέθηκε στα γραφεία της Αλκμήνης, προκειμένου να παραδώσει τα έγγραφα με τα οποία ασχολήθηκε τους τελευταίους δύο μήνες, όπως ακριβώς είχε κάνει και κατά την προηγούμενη θητεία του από τη θέση του προέδρου.

Ο Ψηφίδης ξέσπασε μιλώντας στο στενό του περιβάλλον, εξαπολύοντας βολές κατά των συνεργατών του στη διοίκηση. “Με έψησε ο Στεφανίδης για να βρεθώ δίπλα του, γιατί ήμουν ο μόνος που ανέλαβα να βάζω υπογραφή στην ΠΑΕ” τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ σύμφωνα με τις εκμυστηρεύσεις του: “Να πάω στη φυλακή για ανθρώπους που αγαπάω, αλλά γι αυτούς δεν πάω στο κάγκελο. Με παχιά λόγια και χωρίς χρήματα δεν γίνεται τίποτα. Έφυγε τόσος κόσμος από τα γραφεία και το Ρύσιο, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα”!

Δηλώσεις μπορεί να μην έκανε πέρα από την επιστολή που κοινοποίησε, αλλά ο Ψηφίδης είναι καυστικός, τονίζοντας σε όσους τον ρώτησαν για τους λόγους της αποχώρησής του: “Δεν κατάφεραν τίποτα, ψάχνουν μόνο για… αυτοφωράκια. Χρειάζονται ένα σωρό λεφτά για να βγει ο Ιούλιος, αλλά οι μόνοι που έδωσαν ήταν ο Ντίμης και ο Δήμος από 10.000 ευρώ…”

To Top