Βολές Πίπεν κατά Τζόρνταν στο βιβλίο του: «Εγώ ήμουν ο ηγέτης στα αποδυτήρια»

Μετά την ενόχληση που είχε εκφράσει δημοσίως για τον τρόπο που παρουσιαζόταν ο ίδιος στο Last Dance, ο Σκότι Πίπεν περνά σε… ολομέτωπη επίθεση κατά του Μάικλ Τζόρνταν.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, τον προσεχή Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το βιβλίο με τίτλο Unguarded, το οποίο θα παρουσιάζει άγνωστες πτυχές της ζωής του, ενώ φυσικά θα αφιερώνει μεγάλο μέρος του και στην παρουσία του στους Μπουλς και τη συνεργασία με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Κάποια μικρά αποσπάσματα όσων αναφέρει ο «Ινδιάνος» έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας και ο Πίπεν αποδομεί τον «Air» και όσα προβλήθηκαν στο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πέρσι.

Ο Πίπεν, μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται πως «… δεν υπάρχει Μάικλ Τζόρνταν όπως τον ξέρουμε χωρίς εμένα. Οι Μπουλς των 90’s δεν θα υπήρχαν όπως τους μάθαμε».

Επίσης εκφράζει τη δυσφορία του που παρουσιαζόταν ως ο κομπάρσος στο πλευρό του Μάικλ Τζόρνταν θεωρώντας πως άξιζε περισσότερο σεβασμό τόσο από την διοίκηση των Μπουλς, όσο και από τα ΜΜΕ.

Η πιο καυστική ατάκα, πάντως, είναι αυτή για τον Τζόρνταν υποστηρίζοντας πως ήταν δύσκολη η καθημερινότητα μαζί του και πως εκείνος και όχι ο «Air» ήταν ο πραγματικός ηγέτης στα αποδυτήρια του Σικάγο.

Υπομονή μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, γιατί όσα θα αναφέρονται στο βιβλίο του Πίπεν αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον…

To Top