Βολές Πασιαλή για μέλη της διοικούσας: “Έγιναν πράγματα για γέλια!”

“Οι παίκτες είναι άνθρωποι, θέλουν ασφάλεια. Έγιναν πράγματα για γέλια, οι παίκτες δεν είναι αποκομμένοι από την πραγματικότητα. Είναι για γέλια το ότι αποχαιρετούσαν στα αποδυτήρια και μετά από δυο μέρες επέστρεψαν”. Τάδε έφη Νίκος Πασιαλής λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Κ20, για όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας.

Ο Νίκος Πασιαλής μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και σε ερώτησης αν θα άλλαζε κάτι από όσα έκανε ως τεχνικός του Άρη απάντησε πως “μερικές κινήσεις θα ήταν διαφορετικές. Το κυριότερο θα ήταν να μην αντιμετωπίσουμε κανένα ματς με υπεροψία. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα παίξει κλειστά και σφιχτά ο Άρης και να μην πάθει αυτό που πάθαμε σε μερικά παιχνίδια. Ήρθαν δυο τρεις καλές εμφανίσεις και ίσως υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες της ομάδας, οι παίκτες… ψηλώθηκαν, αλλά προσγειώθηκαν με τη Βέροια. Είναι και η αβεβαιότητα η διοικητική που επηρεάζει και το αγωνιστικό. Οι παίκτες είναι άνθρωποι, θέλουν ασφάλεια. Έγιναν πράγματα για γέλια, οι παίκτες δεν είναι αποκομμένοι από την πραγματικότητα. Είναι για γέλια το ότι αποχαιρετούσαν στα αποδυτήρια και μετά από δυο μέρες επέστρεψαν. Μακάρι η ομάδα να συσπειρωθεί με την έλευση του νέου προπονητή και ο Άρης να ενισχυθεί τον Ιανουάριο. Μαθαίνω ότι θα έχει φορολογική ενημερότητα και να πάρει παίκτες”.

Για την έλευση του Αλκαράθ στον πάγκο της ομάδας: «Δεν τον έχω συναντήσει, έχω ραντεβού το απόγευμα για να μιλήσουμε. Μόνο και μόνο παρουσία του στον πάγκο είναι κίνητρο για τους παίκτες. Ο Άρης πρέπει να πάρει βαθμούς στα δύο επόμενα ματς και στον δεύτερο γύρο θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Ο κ. Μιχαλήτσος τον ενημερώνει για την κατάσταση στην ομάδα ήδη αυτές τις μέρες. Έχει πολλή όρεξη για δουλειά και πιστεύω ότι μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω στον Άρη για να μπορέσει να ανακάμψει η ομάδα. Είδε και ο ίδιος τα παιχνίδια και έχει εικόνα δε θα του πω εγώ πώς είναι η ομάδα. Θα του πω ό,τι πιστεύω, ίσως να θέλει να παίξει διαφορετικά”.

Για τον καταλογισμό των ευθυνών για την κακή πορεία του Άρη: “Μερίδιο ευθύνης έχουμε κι εμείς, αλλά νομίζω ότι είναι η γενική κατάσταση που επηρεάζει. Η ανασφάλεια στα διοικητικά, η απειρία ορισμένων παικτών, το ότι η ομάδα ήταν καινούργια, όλα επηρεάζουν. Ο Αλκαράθ θέλει υπομονή και δουλειά, ήρθε σε μια ομάδα με προβλήματα”.

 

To Top