ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βολκάν Σεν: Το ενδιαφέρον από Τουρκία, η αποχή και η… Ελλάδα

Το όνομα του Βολκάν Σεν βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Άρη, όμως η περίπτωσή του εξακολουθεί να είναι αρκετά δύσκολη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο 31χρονος περιφερειακός επιθετικός, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στη Φενερμπαχτσέ και το τελευταίο διάστημα είναι ελεύθερος -μέχρι το καλοκαίρι έπαιζε στην Κόνιασπορ- έχει αρκετά υψηλό κασέ για τα δεδομένα του Άρη αυτή τη στιγμή.

Οι προτάσεις ωστόσο του παίκτη στα χέρια του είναι παρά πολλές αν και κυρίως από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην πατρίδα του (βλ Σακάριασπορ). Γι αυτό και ο ίδιος έχει κάνει… άνοιγμα προς το εξωτερικό. Άλλωστε, είχε ακουστεί έντονα το όνομά του και για την ΑΕΚ, πέρσι τέτοια εποχή.

Αν κάτι ακόμα προβληματίζει τους ιθύνοντες του Άρη για την περίπτωσή του, είναι η πολύμηνη αποχή του από την επίσημη αγωνιστική δράση. Με την Κόνιασπορ, ολοκλήρωσε την συνεργασία του τον Ιούνιο, τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στα τέλη του Απρίλη, ενώ δεν βρήκε ομάδα στο πρώτο μισή της φετινής σεζόν.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν πρόκειται για μία υπαρκτή περίπτωση ή απλά ήταν ένας ποδοσφαιριστής που προτάθηκε, αλλά δεν προχώρησε για τους λόγους που αναλύσαμε…

To Top