ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βοσνιάδης: “Ξεκάθαρο φαβορί ο Άρης, δεν βάζει τίποτα φρένο στον Καρυπίδη”

O Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για αρκετά θέματα του ποδοσφαίρου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Θόδωρο Καρυπίδη και στην Φούτμπολ λιγκ.

Διαβάστε τι είπε στο “Metrosport”:

-Κόουτς μετανιώσατε που πήγατε τελικά στη Βέροια;

«Δε μετάνιωσα γιατί έκανα φίλους στη Βέροια, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια από τη στιγμή που αναλάβαμε. Η ομάδα ουσιαστικά ενισχύθηκε τον Αύγουστο και χρειαζόταν χρόνος. Η Βέροια πλέον είναι μια ομάδα που αν έχει ηρεμία μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Εχει εξαιρετικό υλικό και πολύ καλούς επαγγελματίες. Νομίζω πως θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της, αρκεί να είναι λυμένα όλα της τα προβλήματα».

– Τελικά θα μας πείτε γιατί ήρθε το «διαζύγιο»;

«Εφυγα έχοντας πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης. Απλά δε συμφωνήσαμε σε ένα θέμα. Δεν έκανα πίσω, οπότε αποφασίσαμε φιλικά να τελειώσουμε τη συνεργασία. Δε θα ήθελα να επεκταθώ αυτή τη στιγμή περισσότερο στο θέμα, δεν υπάρχει νόημα».

-Ήταν τελικά το θέμα με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, τον Χαροντάκη, όπως ακούστηκε;

«Δε θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο. Οι περισσότεροι γνωρίζουν πάνω-κάτω τι συνέβη».

 -Εγινε προσπάθεια να μεταπειστείτε;

«Βασικά έγινε μια συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν υπήρχε νόημα γιατί είχα αποφασίσει να το κάνω».

-Ο Βοσνιάδης δεν συμβιβάζεται;

«Δε θα το έθετα έτσι. Στη ζωή πρέπει να κάνεις μικρούς συμβιβασμούς, κρίνοντας τις περιστάσεις. Όμως κάποια  βασικά στάνταρ μου δεν αλλάζουν πλέον. Στα 55 μου χρόνια δεν μπορώ να αλλάξω και να κάνω υποχωρήσεις σε σημαντικά ζητήματα».

– Γνωρίσατε τον Θόδωρο Καρυπίδη. Πιστεύετε θα πετύχει;

«Ο Καρυπίδης αγαπάει το ποδόσφαιρο, είναι ενθουσιώδης, δεν κολλάει σε προβλήματα και έχει αυτοπεποίθηση. Πιστεύει ότι μπορεί να ξεπεράσει ό,τι εμπόδιο έχει μπροστά του και δεν του βάζει φρένο τίποτα».

 

-Το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Βέροιας;

«Υπάρχει σε όλες τις ομάδες το πρόβλημα. Γίνεται προσπάθεια από τη διοίκηση να καλυφθούν όλα τα ανοίγματα, τα παιδιά δείχνουν διάθεση και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».

 

– Τη μάχη στη Φούτμπολ Λιγκ πώς τη βλέπετε; Ξεκινάει το πρωτάθλημα.

«Ο Αρης είναι ξεκάθαρα το φαβορί λόγω δυναμικής, υλικού και προπονητή. Ο Απόλλων από εκεί και πέρα, που είναι μια φερέγγυα ομάδα και όλοι είναι πληρωμένοι. Στη συνέχεια ΟΦΗ, Λαμία και Τρίκαλα. Ίσως υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις, όπως παράδειγμα η Σπάρτη».

 

 

– Με το ελληνικό ποδόσφαιρο τι θα γίνει; Θα… σωθεί;

«Αν το ποδόσφαιρο δεν μπει πάνω από τις ομάδες, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Αυτοί που θα αναλάβουν πρέπει να το καταλάβουν αυτό. Να αφήσουν τα μικροσυμφέροντά τους και να κοιτάξουν το ποδόσφαιρο. Αλλιώς θα παραμείνουμε σε τέλμα».

To Top