ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Βουίζουν» τα Ισπανικά ΜΜΕ για τη συμφωνία Άρη-Χιχόν για Μανού Γκαρσία (photo)

Για… τελειωμένη συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και Χιχόν όσον αφορά την μεταγραφή του Μανού Γκαρσία στους κιτρινόμαυρους κάνουν λόγο τα Ισπανικά μέσα, για 2η συνεχόμενη ημέρα, ενώ δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στις οικονομικές λεπτομέρειες του deal. 

 

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα soysportinguista.com αναφέρεται στην πρώτη μεταγραφή της εποχής Orlegi γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Η συμφωνία μεταξύ της Σπόρτινγκ και του Άρη Θεσσαλονίκης για τον Manu García είναι πλήρης και μόνο τα τελευταία περιθώρια θα έλειπαν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η οποία θα γινόταν για δύο εκατομμύρια ευρώ. συν κάποιες μεταβλητές αν πετύχουν πολλούς στόχους καθώς και ποσοστό σε μελλοντική μεταγραφή του μέσου από την Οβιέδο.
Αρχικά, η Σπόρτινγκ ζήτησε 4 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποζημιώσει όσα είχε πληρώσει η ομάδα της Χιχόν στη Μάντσεστερ Σίτι για τη μεταγραφή του, αλλά τελικά επρόκειτο να δεχτεί 2 εκατομμύρια ευρώ, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Μάνου Γκαρθία ότι την τελευταία χρονιά ήταν δανεικός στην Club Deportivo Alavés.

Η μεταγραφή του Manu García θα είναι μια μεγάλη οικονομική ένεση, αφού λαμβάνοντας αυτά τα 2 εκατομμύρια ευρώ η Σπόρτινγκ θα απαλλαγεί από το συμβόλαιο του παίκτη, ένα από τα υψηλότερα στην ομάδα, αυξάνοντας έτσι το όριο μισθών και κλείνοντας έτσι υπογραφές που δίνουν στην Σπόρτινγκ τις απαραίτητες δυνατότητες να επιχειρήσει την επίθεση στην υψηλότερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου» καταλήγει το δημοσίευμα.

To Top