Βουγιούκας: “Hγέτης του Άρη ο Μποχωρίδης”

Ο Ίαν Βουγιούκας του Παναθηναϊκού, μίλησε τόσο για τον χθεσινό αγώνα στο Παλέ με τον Άρη, όσο και τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Από την πλευρά του, ο Ιαν Βουγιούκας τόνισε: “Κάναμε κάποια λάθη σε άμυνα και επίθεση και αντί να τελειώσουμε τον αγώνα όταν προηγηθήκαμε με 19 πόντους, δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη όμως να επιστρέψει στο τέλος. Όμως στο τέλος κρατήσαμε την νίκη. Μου αρέσει να παίζω σε τέτοιες έδρες, είναι καλό να έχουμε έναν δυνατό Άρη”.

Για την φάση με την αποβολή των δύο προπονητών σχολίασε: “Ο κ. Αγγέλου διαμαρτύρονταν για την φάση με τον Νικ που έκανε φάουλ, ο δικός μας προπονητής διαμαρτυρήθηκε, δεν ξέρω ήταν για να γίνει» και συμπλήρωσε: «Όταν έχεις κόσμο στο γήπεδο, ο Άρης ήθελε να δείξει ότι είναι δυνατή ομάδα. Οι ξένοι ας πούμε παίζουν για την… μπασκετική ζωή τους, θέλανε να δείξουν ότι έχουν… τραγανό”.

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη είπε πως “προοδεύει κάθε χρόνο, είναι ο ηγέτης του Άρη και σίγουρα έχει ακόμα πολλά περιθώρια. Το αστείο είναι ότι στον Δούκα είναι συμπαίκτες ο αδελφός μου με τον δικό του. Οπότε έχουμε και ένα ακόμα πράγμα που μας ενώνει, πέρα από το ήμασταν συμπαίκτες στον Παναθηναικό”.

To Top