Βουλγαρία και Ελλάδα με… κάλυψη

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Η τέταρτη αγωνιστική για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας διεξάγεται σήμερα στη ζώνη της Ευρώπης με αρκετά και αμφίρροπα παιχνίδια που μας προσφέρουν πολλαπλές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Ξεκινάμε με τις «Μπόμπες» σήμερα και το σημείο της ημέρας που είναι το Χ2 της Βουλγαρίας με την Τσεχία σε απόδοση 2.22 στην BetVictor. Συνεχίζουμε με το Χ2 του Μαυροβουνίου με αντίπαλο την Ουκρανία σε απόδοση 2.28, ενώ «εκπλήξεις» προβλέπουμε και στους αγώνες Ιταλία – Δανία (το Χ2 πληρώνει 2.63), Πολωνία – Αγγλία (το 1Χ προσφέρεται στο 1.97) και Ρουμανία – Ολλανδία(το 1Χ παίζεται στο 2.05 στην Expekt).

 

Στα «Μονά» βρίσκουμε τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Σλοβακία και ποντάρουμε στη νίκη των παικτών του Σάντος αγοράζοντας το «διπλό» με κάλυψη DNB (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) σε απόδοση 2.20 στην William Hill. Επίσης πάμε με τον «Διπλό» DNB του Ουζμπεκιστάν κόντρα στο Κατάρ σε απόδοση 1.91.

 

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει πέντε παιχνίδια σε σύστημα 3-5 (11 στήλες x 6€) και συνολικό ποντάρισμα 66€. Δείτε αναλυτικά τους αγώνες σε αποδόσεις της Bet Victor:

 

Ιράν – Ν. Κορέα Χ (3.20)

Ουγγαρία – Τουρκία 1 DNB (2.10)

Αλβανία – Σλοβενία Χ (3.25)

Βολιβία – Ουρουγουάη 1 DNB (1.95)

Σάο Καετάνο – Σεάρα 1 (1.90)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο, Τένις και Formula 1, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα στο Livescores και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

To Top