Ο Άρης θα πραγματοποιήσει σήμερα την τελική του προπόνηση ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πριν ανακοινωθεί η αποστολή, τα προβλήματα θυμίζουν… βουνό για τον Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ισπανός προπονητής είδε στη χθεσινή προπόνηση, να απουσιάζουν 6+1 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων, πιθανότατα κανένας δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τους Φαμπιάνο, Φρίντεκ. Δώνη, Διούδη, Μεντίλ, Μισεουί, ενώ ο Ντουντού ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Επίσης εκτός είναι ο Τίνο Καντεβέρε, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η ετοιμότητα του Άλεξ Πέρεθ.
Ο Χαμζά Μεντίλ που έχει κάκωση στο γόνατο και ο Τάσος Δώνης που τελείωσε το ματς στην Καρδίτσα με ενοχλήσεις περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν ώστε αφενός να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και αφετέρου το διάστημα που θα απέχουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Από κει και πέρα, εκτός παραμένουν ο Γκαμπριέλ Μισεουί (έχει ένα χτύπημα στο πόδι), Μάρτιν Φρίντεκ, Σωκράτης Διούδης, Φαμπιάνο που έκαναν θεραπεία (ο τελευταίος και ατομικό), και ο Ντουντού Ροντρίγκες.
Η μοναδική επιστροφή είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος που συμμετείχε στο πρόγραμμα αλλά ούτως ή άλλως ο Έλληνας μέσος δεν ταξίδεψε στην Καρδίτσα περισσότερο για προληπτικούς λόγους.
Η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον Πειραιά.



