ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βουνό προβλημάτων στον Ηρακλή για τη συμμετοχή στη Football League

Αντιμέτωπος καθημερινά με την σκληρή οικονομική πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί βρίσκεται ο Σπύρος Παπαθανασάκης στον Ηρακλή.

Όπως αναφέρει η Metrosport:

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που αποφάσισε προ ημερών να πορευτεί μόνος του, απορρίπτοντας την πρόταση του Νίκου Καγιούλη, συνεχίζει να είναι αισιόδοξος όχι μόνο για τη συμμετοχή του Ηρακλή στο Πρωτάθλημα της Football League αλλά και για την πρωταγωνιστική παρουσία του. Κόντρα στη λογική και στη διαμορφωθείσα κατάσταση, ενάμιση μήνα προ της επίσημης έναρξης της χρονιάς. Το… βουνό προβλημάτων όμως που έχει να ανέβει είναι πολύ μεγάλο και το metrosport.gr παρουσιάζει τα πιο σημαντικά εξ αυτών, τα οποία πρέπει να λυθούν άμεσα προκειμένου οι κυανόλευκοι να «βγάλουν» τη χρονιά.

1)  Ελλειψη εγγυητικής και των απαραίτητων ρυθμίσεων που πρέπει να γίνουν και οδηγούν σε «κόψιμο» από την ΕΕΑ. Για να παρθεί αυτή χρειάζεται οπωσδήποτε διακανονισμός με όσους έχουν λαμβάνειν, καθώς και με το Δημόσιο και συγκεκριμένα με το ΙΚΑ και την Εφορία.

2)  Η εξασφάλιση εγγυητικής προϋποθέτει την καταβολή ενός ποσού που ορίζεται βάσει του μπάτζετ που διαθέτει κάθε ομάδα. Ναι μεν τα δεδομένα είναι διαφορετικά εν συγκρίσει με τη Super League, όμως ο κ. Παπαθανασάκης αφού διαμορφωθεί το ρόστερ και η αξία αυτού-με βάση τα δελτία που θα κατατεθούν- πρέπει να καταβάλλει και το αντίστοιχο ποσό.

3) Το… καυτό μέτωπο των προσφυγόντων ποδοσφαιριστών και προπονητών. Εάν αυτοί δε δεχθούν την τακτοποίησή τους όπως προτείνεται από τους συνεργάτες του «Καναδού» το δίμηνο Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου, τότε και μετά την επιδίκαση του ποσού ο Ηρακλής θα κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών μεσούσης της χρονιάς.

To Top