Βουτιά στο παρελθόν από τον Άρη! Έλληνες και ξένοι μυήθηκαν στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ στο Μουσείο της ΧΑΝΘ! (photos)

Ιδιαίτερο ήταν σήμερα το πρωινό των παικτών του Άρη, καθώς είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα άδυτα της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ με την επίσκεψή τους στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “το «παρών» έδωσαν οι καλαθοσφαιριστές (πλην του Γιάννη Καραθανάση ο οποίος έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω των ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο) και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου από τον Εθελοντή – Υπεύθυνο του Μουσείου, Γιωργή Μπουσβάρο. Οι ξένοι παίκτες της ομάδας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να συγκεντρώσουν πληροφορίες για την Ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και το έκαναν με τη βοήθεια από την υπεύθυνη μετάφρασης ξεναγήσεων, Μαντώ Τσάτσαρη.

Παρών ήταν και ο διευθυντής τμήματος φυσικής αγωγής της ΧΑΝΘ, Γιώργος Πετρίδης. Μετά το τέλος της ξενάγησης, παίκτες και προπονητές του Άρη υπέγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών της ΧΑΝΘ και οι ιθύνοντες του Μουσείου πρόσφεραν σε όλους από ένα αναμνηστικό δώρο”.

To Top