ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βουτσιάς: «Ανυπομονώ ν΄ αγωνιστώ σε επίσημο ματς»

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη – έστω και σε ανεπίσημο ματς-, ο Βαγγέλης Βουτσιάς κατάφερε να βρει δίχτυα.

Ο ίδιος μίλησε για τα θετικά που αποκόμισαν οι «κίτρινοι» από το σημερινό φιλικό με τον ΑΟ Καρδίας, αλλά και στα περιθώρια βελτίωσης που έχει η ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το φιλικό και τη νίκη του Άρη: «Ήταν μία καλή ευκαιρία για να δει ο προπονητής σε τι κατάσταση βρισκόμαστε εμείς που ήρθαμε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Θεωρώ ότι ήταν μία πολύ καλή προπόνηση. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Το θετικό είναι ότι το ματς τελείωσε χωρίς απώλειες, εκτός από τον Μπάμπη (σ.σ. Παυλίδη) που χτύπησε. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Συνεχίζουμε την δουλειά μας και κοιτάμε το κυριακάτικο παιχνίδι, για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας και να φτάσουμε στον στόχο της ανόδου».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές θέσεις: «Όπου χρειαστεί και μου ζητηθεί από τον προπονητή μου, θα προσφέρω το 100%. Γι΄ αυτό είμαι εδώ».

Για το κατά πόσο είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής: «Είμαι έτοιμος ψυχολογικά και σωματικά. Όσο περνάει ο καιρός και παίρνω προπονήσεις και αγωνιστικά λεπτά, θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση».

Για αυτό το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στους «κίτρινους»: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Άρη και προσπαθώ να χαίρομαι το κάθε λεπτό. Βρέθηκα την Κυριακή στο ματς και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο και την ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ ν΄ αγωνιστώ για να το νιώσω αυτό το συναίσθημα».

Για τη συνύπαρξή του με τον Κόκε στην ίδια ενδεκάδα: «Ο Σέρχιο, όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν θα ξεχάσει την μπάλα. Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και μία μεγάλη προσωπικότητα. Όπως ο Ραούλ και άλλα παιδιά. Ο Άρης δεν είναι ομάδα αυτής της κατηγορίας. Είμαι χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη και μαθαίνω πράγματα από αυτόν. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ομάδα».

To Top