ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βούλιτς (τεχνικός Έλιος Σανς): “Εξαιρετικοί οι αντίπαλοί μας στο Τσάμπιονς Λιγκ! Όλοι έχουν 5-6 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από μας”

Η Έλιος Σανς Ντομζάλε αγωνίζονται αύριο με την Κρκα για τον τελικό του Σουπερκάπ Σλοβενίας και ο τεχνικός της πρώτης αντιπάλου του Άρη στο Τσάμπιονς Λιγκ βρήκε αφορμή για να εξηγήσει πως η ομάδα του είναι αουτσάιντερ στον όμιλο λόγω μπάτζετ.

Ο Γιάκσα Βούλιτς αφού πρώτα υπογράμμισε πως οι Έλιος Σανς είναι μια τελείως καινούρια ομάδα, με 12 νέους παίκτες, εκ των οποίων τρεις… μαθητές και είχε και πολλά προβλήματα με τραυματισμούς αναφέρθηκε στην παρουσία των πρωταθλητών Σλοβενίας στο Τσάμπιονς Λιγκ: “Θα έχουμε πολύ δύσκολη δουλειά στο Τσάμπιονς Λιγκ εξαιτίας του χαμηλού μπάτζετ μας. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή διοργάνωση, θα υπάρχουν και πολλά ταξίδια. Οι αντίπαλοί μας είναι εξαιρετικοί! Πρέπει να βρούμε χημεία και ανταγωνιστικότητα σε σχέση με τις άλλες ομάδες, γιατί όλοι οι αντίπαλοί μας έχουν πέντε και έξι φορές μεγαλύτερο μπάτζετ. Υπάρχουν ακόμα αρκετά άγνωστα στοιχεία, ενώ το επίπεδό μας πρέπει να βελτιωθεί”.

To Top