ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βούλωσε στόματα, ο Άρης όρθιος κόντρα σε όλους 2-2 με τον Ολυμπιακό

Ο Άρης άργησε να… ξυπνήσει, όμως εδειξε χαρακτήρα και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ φέρνοντας τελικά ισοπαλία 2-2 με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τη 2η αγωνιστική των play offs.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν… απόντες στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκαν δύο γκολ στο 36 από τον Χούανγκ και στο 53 από τον Παπασταθόπουλο.

Όμως οι αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου έδωσαν φρέσκο αέρα στην ομάδα με τους κιτρινόμαυρους να μειώνουν στο 70′ με τον Ιτούρμπε που είχε περάσει ως αλλαγή, ενώ το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Καμάτσο στο 81′ που είχε μπει λίγο νωρίτερα στη θέση του Πάλμα.

ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ

Ο Τόλης Τερζής επέλεξε διαφορετικά πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα του Άρη, με τον Χριστοδουλόπουλο να κάνει και το ντεμπούτο του ως βασικός. Πιο αναλυτικά κάτω από τα δοκάρια επέλεξε τον Σιαμπάνη με τους Εμπακατά Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν τετράδα στην άμυνα. Ντουκουρέ και Νταρίντα αμυντικά χαφ με τον Πάλμα λίγο πιο μπροστά. Ματέο Γκαρσία και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επελέγησαν για τις πλευρές της επίθεσης, ενώ στην κορυφή ξεκίνησε ο Γκρέι που επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα των κιτρινόμαυρων.

ΝΩΘΡΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Άρης μπήκε νωθρά στο πρώτο μέρος προσέχοντας κυρίως τα μετόπισθεν, με τον Ολυμπιακό να χάνει ευκαιρίες και τον Μάριο Σιαμπάνη να δίνει τις λύσεις. Οι κιτρινόμαυροι αδυνατούσαν να ακολουθήσουν τις κινήσεις των παικτών του Ολυμπιακού ενώ η ομάδα του Τερζή έκανε και εύκολα το λάθος.

ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο 36′ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Χουάνγκ ο οποίος με ένα σουτ έξω από την περιοχή βρήκε δίχτυα κάνοντας το 1-0.

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τον Ολυμπιακό μάλιστα να πετυχαίνει ακόμη ένα τέρμα στο 53′ με κεφαλιά του Παπασταθόπουλου από κόρνερ του Φορτούνη.

ΜΕΙΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΟΥΡΜΠΕ

Στο 57′ ο Τόλης Τερζής προχώρησε στις πρώτες του αλλαγές βάζοντας στο παιχνίδι τους Ετέμπο και Ιτούρμπε με την εικόνα των κιτρινόμαυρων να αλλάζει προς το καλύτερο. Ο Παραγουανός μάλιστα πέτυχε και γκολ στο 70′. Ο Ρέτσος έκανε λάθος κοντρόλ, ο Ιτούρμπε του πήρε την μπάλα, ο Πασχαλάκης απέκρουσε σε πρώτη φάση, όμως ο έμπειρος εξτρέμ βρήκε χώρο, τον πέρασε και σκόραρε σε κενή εστία μειώνοντας για τους κιτρινόμαυρους.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΜΑΤΣΟ

Στο 81′ ο Άρης μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι με τον Καμάτσο να αποδεικνύεται… χρυσή αλλαγή ισοφαρίζοντας το ματς. Ο Πίρσμαν έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Πορτογάλος από κοντά σκόραρε για το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Μπα (55΄Ρέτσος), Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Χουάνγκ, Κασάμι, Κανός (42′ Μασούρας), Μπιέλ, Φορτούνης, Μπακαμπού.

ΑΡΗΣ (Τερζής): Σιαμπάνης, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ (75′ Νταμπό), Πάλμα (75΄Καμάτσο), Γκαρσία (57′ Ιτούρμπε), Νταρίντα (57′ Ετέμπο) , Χριστοδουλόπουλος, Γκρέι.

Διαιτητής: Βερίσιμο

Βοηθοί: Φελισμπέρτο, Μάνσο

Τέταρτος: Μαλούτας

VAR, AVAR: Σάντος, Μεϊντανάς

To Top