Βούρβαχης: «Δεν θα γίνουν τα ματς, η ΕΠΟ στηρίζει Σαρρή»

Υπέρ Σαρρή τάχθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαχης που υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να γίνουν αγώνες το Σαββατοκύριακου τονίζοντας ότι θα πρέπει να γίνουν φοβερά πράγματα για να υπάρξει δράση.

Τόνισε πως και να θέλει να παραιτηθεί ο Γιώργος Σαρρής, δεν θα τον αφήσουν τα μέλη της ΕΠΟ να το κάνει καθώς τον στηρίζουν απόλυτα!

Διαβάστε όσα δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ στο τηλεοπτικό κανάλι «Κύδων» στην Κρήτη:

Για την αναβολή: «Θα γίνουμε συναυτουργοί και θα θρηνήσουμε θύματα; Βεβαίως και υπάρχει φόβος. Πρέπει όλοι να αφυπνιστούμε. Τάχιστα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες, να φανούν κάποια πράγματα και πως πάμε να βρούμε ένα αποτέλεσμα. Όταν φανούν όλα αυτά που σας είπα, θα πρέπει να γίνει ΔΣ για να αρθεί αυτή η απόφαση».

Για το αν θα γίνουν αγώνες εν τέλει:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο. Σας το λέω εγώ. Εκτός αν γίνουν τρομερά πράγματα ως την Τετάρτη και τότε την Πέμπτη θα γίνουν ορισμοί. Ότι έχει οριστεί από την προηγούμενη εβδομάδα, θα γίνει».

Για το αν θα παραιτηθεί ο Γιώργος Σαρρής:

«Εγώ δεν νομίζω πως υφίσταται θέμα παραίτησης του κ. Σαρρή. Ευθαρσώς βγήκε και ανέλαβε την ευθύνη, όμως, αυτό ήταν και ένας τρόπος για να ακούσει ο κ. Ρανιέρι πως υπάρχει πρόβλημα, ότι κοντεύει να παραιτηθεί ο πρόεδρος από ευθιξία κι εμείς τι κάνουμε εδώ; Ήταν ένα μέσο πίεσης. Δεν νομίζω να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν το έχει και ανάγκη. Στηρίζεται από την ΕΠΟ, δεν θα το κάνει και δεν θα τον αφήσουμε να το κάνει».

Για το πώς θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής:

«Θα πρέπει να έχει ευρωπαϊκή εμπειρία ο προπονητής που θα έρθει. Δεν μπορεί να σταθεί κανένας προπονητής αν δεν έχει εμπειρία και εικόνες. Δεν υπάρχει κανένας υποψήφιος. Θα πέσουν όλα στο τραπέζι και θα συζητηθούν. Δεν υπάρχει τίποτα. Το χαρακτηριστικό είναι η ευρωπαϊκή εμπειρία».

Για το πότε θα υπάρξει νεότερο για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό:

«Όταν λέμε ότι δεν βιαζόμαστε, δεν λέμε πως θα φτάσουμε στο άλλο ματς, αλλά ούτε και πως θα το κάνουμε μέσα σε μια εβδομάδα. Θα πρέπει να γίνει σύντομα, αλλά όχι βιαστικά».

To Top