Βούρος και Ντε Γκούζμαν: «Πολλές οι απαιτήσεις στον ΟΦΗ, φέτος να κάνουμε τη διαφορά»

Κατά την αναχώρηση της αποστολής του ΟΦΗ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία οι Πραξιτέλης Βούρος και Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν ανέφεραν πως ο πήχης παραμένει ψηλά.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται από την Παρασκευή στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Νίκος Νιόπλιας θα χτίσει τις βάσεις της νέας σεζόν με τους παίκτες του στις Κάτω Χώρες και οι Πραξιτέλης Βούρος και Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν ανέφεραν ότι οι προσδοκίες είναι μεγάλες ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Από την πλευρά του ο Βούρος ανέφερε λίγο πριν η αποστολή «πετάξει» για την Ολλανδία: «Τα παιδιά έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες να δουλεύουν σκληρά. Σήμερα θα αναχωρήσουμε για την Ολλανδία εκεί που θα μπουν οι βάσεις για τη νέα χρονιά. Εγώ ανανέωσα με την ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος και όλοι έχουμε την θέληση να δουλέψουμε σκληρά.

Ανέκαθεν ο πήχης είναι ψηλά, οι απαιτήσεις είναι πολλές σε αυτή την ομάδα κι εμείς πρέπει να είμαστε ένα με τον κόσμο για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα από την προηγούμενη χρονιά. Στόχος της ομάδας είναι να μπούμε στα Play Off και αν διορθώσουμε μερικά πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, νομίζω μας αξίζει αυτή η θέση».

Ο Ντε Γκούζμαν από τη μεριά του τόνισε: «Θέλουμε να έχουμε το ίδιο κίνητρο με αυτό που τελειώσαμε την περασμένη σεζόν, δεν καταφέραμε να μπούμε στα Play Off και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε την διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και να τα καταφέρουμε φέτος» τόνισε αρχικά ο Ολλανδός μέσος του ΟΦΗ, ο οποίος έδειξε πως στόχος της ομάδας είναι να κάνει την διαφορά σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Για την δική του παρουσία στην ομάδα και το Ηράκλειο, ο Ντε Γκούζμαν τόνισε: «Κάθε χρόνο νιώθω όλο και πιο καλά στην ομάδα, νιώθω σημαντικός. Θα πάω στην προετοιμασία για να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό στους επίσημους αγώνες».

Επίσης ο Ντε Γκούζμαν αναφέρθηκε και στον γιο του, Τζέιντεν, που πρόσφατα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Φέγενορντ σε ηλικία 15 ετών: «Είμαι περήφανος πατέρας, είμαστε περήφανοι όλοι στην οικογένεια για τον μικρό. Είναι η δική του καριέρα και θα τον στηρίζουμε πάντα, σε ό,τι κι αν κάνει. Αλλά πρέπει να στηριχθεί στον εαυτό του ό,τι κι αν κάνει».

To Top