Βράδιασαν στο γήπεδο οι παίκτες! Τρεις ώρες η προπόνηση, “κλείδωσε” η 11αδα, ομιλία Παπαδόπουλου!

Πήγαν το μεσημέρι στο γήπεδο κι έφυγαν αφού βράδιασε οι παίκτες του Άρη στη σημερινή προπόνηση. Ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική έδωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος με την οποία ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία των κίτρινων για τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Πανθρακικό.

Οι παίκτες πήγαν στο γήπεδο στις 3.30 το μεσημέρι και έφυγαν μετά από τρεις ώρες καθώς ο Έλληνας προπονητής έδωσε έμφαση στη διαχείριση του παιχνιδιού αναλύοντας όλες τις πιθανότητες που αφορούν στον τρόπο αντίδρασης από την διακύμανση του σκορ.

Παράλληλα, έγινε λεπτομερής ανάλυση του αντιπάλου. «Δεν θα αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά» είπε με έμφαση ο 45χρονος τεχνικός, ζητώντας ταυτόχρονα να μείνουν προσηλωμένοι στο παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε ότι αφορά στα πρόσωπα, οι επιλογές είναι συγκεκριμένες καθώς οι επιστροφές βασικών δίνουν την δυνατότητα για την καλύτερη δυνατή επιλογή 11άδας.

Κάτω απο τα δοκάρια θα καθίσει ο Σωκράτης Διούδης έχοντας μπροστά του στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Πουλίδο- Παπαζαχαρία. Τα δυο άκρα της άμυνας θα καλύψουν αριστερά ο Ζαραδούκας και δεξιά ο Καζναφέρης.

Στον χώρο των ανασταλτικών μέσων θα τοποθετηθούν οι Κοέλιο, Παπαστεριάνος, με τον Τάτο να έχει πιο ελεύθερο ρόλο στο χώρο του κέντρου πίσω από τον Αγκάνθο ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Μεσοεπιθετικά τα δυο άκρα θα καλυφθούν από τον Γιαννιώτα δεξιά και τον Διαμαντάκοαριστερά.

Εκτός προπόνησης έμειναν για ακόμα μια μέρα οι τραυματίες Ψυχογιός, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Ρένια και φυσικά ο Κοτσαρίδης ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού.

Το απόγευμα της Παρασκευής στις 4 θα διεξαχθεί η τελευταία «χαλαρή» προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

To Top