Βράδυ Καθαρά Δευτέρας στο «Fratton Park»

Πέμπτος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας με το νοκ-άουτ παιχνίδι μεταξύ της Πόρτσμουθ και της Άρσεναλ να ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα.

Η γηπεδούχος ομάδας δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επικρατήσει την Παρασκευή της Ρόντσντέιλ για το πρωτάθλημα, παραμένοντας στο κόλπο της ανόδου στην Τσάμπιονσιπ. Αξίζει να σημειωθεί πως τα πηγαίνει περίφημα και στις υπόλοιπες διοργανώσεις, μιας και είναι η μοναδική ομάδα από τις άλλες της κατηγορίας που συνεχίζει στο Κύπελλο, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή της στον τελικό του Λιγκ Τρόφι! Οι φίλοι της απόψε ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα, με τις μνήμες του παρελθόντος να τους θυμίζουν τις ένδοξες στιγμές που έζησε στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «Κανονιέρηδες» από την άλλη αποκλείστηκαν την Πέμπτη από τον Ολυμπιακό στην παράταση για το Γιουρόπα Λιγκ και πλέον στρέφονται στους στόχους εντός συνόρων. Κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη αυτή, ενώ θα υπάρχουν συνέπειες και στο ταμείο του κλαμπ. Ο κόουτς Αρτέτα πρέπει πλέον να αναστρέψει το κλίμα, αρχής γενομένης από το αποψινό ματς. Μάλιστα, σκέφτεται να προβεί σε rotation, παρότι θα δείξει ιδιαίτερη προσοχή στον σημερινό αντίπαλο. Δεν θα ρισκάρει με την χρησιμοποίηση του μπακ Μουστάφι.

Προφανές φαβορί η Άρσεναλ, ωστόσο το… στραπάτσο από τον Ολυμπιακό δίνει ελπίδες και στην Πόρτσμουθ. Εξάλλου αυτή, συγκαταλέγεται στις ισχυρές της Α’ Αγγλίας και έχει κάθε λόγο να ελπίζει απόψε. Λογικό ενδεχόμενο το γκολ εκατέρωθεν.

 

Τα Froytakia.gr βάλανε στο… μικροσκόπιο τους καλύτερους κουλοχερηδες

To Top