«Βράζουν» με το πέναλτι-μαϊμού και τη διαιτησία της… εξυγίανσης στον Αστέρα Τρίπολης

Δικαιολογημένα παράπονα έχει ο Αστέρας Τρίπολης από τη διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς το αποτέλεσμα διαμόρφωσε πέναλτι… μαϊμού!

Οι Αρκάδες «βράζουν» και έκαναν ειρωνικό σχόλιο ακόμα και στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας.

Ένα από τα hashtags που χρησιμοποίησαν ήταν το «ωραίο το πέναλτι», καυτηριάζοντας το γεγονός.

Μάλιστα, μετά το ματς ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν δίστασε να πει ότι «τη νίκη τη διαμόρφωσε ο διαιτητής».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γκολκίπερ των Αρκάδων στη μικτή ζώνη:

Για την διαμαρτυρία του στο πέναλτι και αν υπήρξε επαφή με τον Πρίγιοβιτς: «Δεν βρίσκω εγώ τον Πρίγιοβιτς, ο Πρίγιοβιτς βρίσκει εμένα, το βίντεο υπάρχει, θα το δείτε όλοι, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του».

Για το παιχνίδι: «Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι, όπου η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και ειδικά μετά το γκολ, δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε εύκολα να έχουμε πάρει την ισοπαλία. Τη νίκη τη διαμόρφωσε ο διαιτητής».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από δική του απόδοση και την προσπάθεια της ομάδας του: «Από την προσπάθειά μας είμαστε, όπως είμαστε και από τα προηγούμενα δυο επίσημα παιχνίδια με τη Χιμπέρνιαν. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι πολύ καλή και ο παράγοντας τύχη την αδικεί. Όπως είπα και πριν, το ματς βάσει ευκαιριών και εικόνας έπρεπε να λήξει ισοπαλία».

To Top