«Βράζουν» στο Περιστέρι με Γκορτσίλα για… σπρώξιμο στον ΟΦΗ

Πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του Στάθη Γκορτσίλα στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ (2-2) έχει ο Ατρόμητος. Ο Μακεδόνας ρέφερι έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του Ατρόμητου με τις αποφάσεις του με τα παράπονα των Περιστεριωτών να είναι έντονα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη της αναμέτρησης και να εκδηλώνονται και με Κόουλμαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται για τρεις φάσεις. Οι «κυανόλευκοι» διαμαρτύρονται για τη φάση του 2-1. Υποστηρίζουν ότι πριν το γκολ του Λάμπρου έχει προηγηθεί φάουλ εις βάρος του Γιαννιώτη πάνω στο άλμα από τον Λουίζ Φελίπε, ενώ στην ισοφάριση των Κρητικών που δίνεται πέναλτι, από τα replay δεν φαίνεται η μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Έρλινγκμαρκ, αλλά στον ώμο.

Τέλος, αναφορά γίνεται και στην φάση όπου ο Κουλούρης σκοράρει στις καθυστερήσεις αλλά ο Γκορτσίλας το ακυρώνει για επιθετικό φάουλ πάνω στον Μαρινάκη, μιας και ο παίκτης των φιλοξενούμενων έχει χάσει την ισορροπία του και πέφτει, με τον επιθετικό του Ατρόμητου απλά να έχει το χέρι πάνω του.

To Top