Βράνιες: «Μας λείπει ένα θετικό έναυσμα»

Το έναυσμα που θα δώσει την ώθηση, για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα, είναι αυτό που λείπει κυρίως από τον Άρη, όπως υποστήριξε ο Γιούριτσα Βράνιες μετά το ντεμπούτο του με την κίτρινη φανέλα.

«Το σκεφτόμουν διαφορετικά αυτό το παιχνίδι. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς δύο γκολ, τα οποία σε τελική ανάλυση μας στοίχισαν ακριβά. Αισθανόμουν καλά μέσα στο γήπεδο, παρότι προερχόμουν από μακρόχρονη απουσία. Δεν ένιωσα κάτι αρνητικό», είπε αρχικά ο Κροάτης χαφ και συνέχισε:

«Δείξαμε αδράνεια και δεχθήκαμε αστεία γκολ. Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα, που εκμεταλλεύεται τέτοια λάθη στο έπακρο. Όταν βρεθείς να χάνεις 0-2 από μια τέτοια ομάδα, μετά είναι δύσκολο να επανέλθεις».

Ο Βράνιες υπογράμμισε επίσης ότι… «αυτό που μας λείπει, είναι το θετικό έναυσμα. Μια θετική αρχή. Είδατε ότι μετά το 1-2, η ομάδα ανέβηκε πολύ και έδειξε διάθεση. Δυστυχώς, ήρθε το 1-3 από μια στιγμιαία αδράνεια και το παιχνίδι έγινε πάλι πολύ δύσκολο. Το μόνο που θα βοηθήσει στις δύο επόμενες εβδομάδες, είναι η σκληρή δουλειά… Τίποτε άλλο».

Εξάλλου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, είπε: «Είναι δύσκολο να κρίνεις έναν προπονητή τόσο σύντομα. Από την προπόνηση της Παρασκευής, πάντως, διαπίστωσα ότι δίνει πολλή βαρύτητα στο να είναι οι παίκτες συγκεντρωμένοι και να υπάρχει πειθαρχία στην ομάδα».

To Top