Βρέθηκε η “χρυσή τομή” με Σηφάκη! Ηλιάδης στο PRESSARIS: “Ναι, είμαστε σε καλό δρόμο”!

Ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα πραγματοποίησε, σήμερα, ο Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Μιχάλη Σηφάκη και τον εκπρόσωπό του. Βρέθηκε η “χρυσή τομή” με τον διεθνή πορτιέρο. Δημήτρης Ηλιάδης στο PRESSARIS: “Ναι είμαστε σε καλό δρόμο”!

Ήταν το δεύτερο ταξίδι μέσα σε 48 ώρες για τον πρόεδρο του Άρη, ο οποίος βρέθηκε και χθες στην πρωτεύουσα για συζητήσεις για συνολικά 12 παίκτες και προπονητές. Σήμερα ήταν μια πραγματικά δύσκολη αποστολή, με το μεγάλο “αγκάθι” του Σηφάκη να υπάρχει και να ταλαιπωρεί τον σύλλογο εδώ και αρκετούς μήνες, μετά την επιδίκαση του ποσού των 988.000 ευρώ.

Ο Ηλιάδης γνωρίστηκε τόσο με τον Σηφάκη, όσο και με τον ατζέντη του. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, όπως βεβαιώνουν και οι δυο πλευρές. Η θέση του Άρη ήταν σαφής: θέλει να κλείσει το θέμα και να το τακτοποιηθεί άμεσα, ενώ κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση. Νούμερα δεν έγιναν γνωστά, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αποτέλεσε τη “χρυσή τομή” και έγινε σε μεγάλο βαθμό αποδεκτή από το διεθνή τερματοφύλακα.

Το τέλος του ραντεβού έδωσε την αίσθηση ότι οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και απομένουν μόνο οι υπογραφές, γεγονός που θα δώσει τέλος σε ένα μεγάλο σίριαλ και σε ένα καυτό θέμα της κιτρινόμαυρης ατζέντας στη μάχη για την επιβίωσή της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι ο Σηφάκης έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο, ήταν αρκετά διαλλακτικός, ενώ και ο τρόπος προσέγγισης που έγινε από τον πρόεδρο του Άρη εμπέδωσε την διάθεση να βρεθεί μια λύση προς όφελος όλων των πλευρών.

Το PRESSARIS επικοινώνησε πριν από λίγο με τον Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε τις θετικές εξελίξεις. “Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία των συζητήσεων, ναι, είμαστε σε καλό δρόμο με τον ποδοσφαιριστή. Αισιοδοξούμε ότι θα τελειώσει οριστικά και σύντομα το θέμα, για να ξεκινήσουμε και τις μεταγραφές…” είπε χαρακτηριστικά από την Αθήνα ο κιτρινόμαυρος πρόεδρος, ο οποίος δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες σε ότι αφορά την πρόταση του Άρη.

To Top